9 Юли, 2020 12:41 3 596 3

Родителите на Били Айлиш искали да я лекуват от...

  • били айлиш-
  • мания-
  • болест-
  • джъстин бийбър-
  • фен-
  • лечение

Младата Айлиш имала луда мания по един конкретен изпълнител

Родителите на Били Айлиш искали да я лекуват от... - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Родителите на младата певица Били Айлиш искали да я лекуват от манията ѝ по канадския изпълнител Джъстин Бийбър, защото тийнейджърката редовно избухвала в плач, когато чуела песните му. Певицата, която сега е на 18 години, неведнъж е говорела за любовта си към Бийбър.

Майка ѝ Маги Беърд каза в радио шоуто на Били Айлиш по Apple Music, че с баща ѝ обсъждали дали да я запишат на терапия заради силната болка, която очевидно изпитвала, докато слушала музиката на Бийбър. Айлиш бе шокирана от разкритието на майка си, предава life.dir.bg.

"Наистина ли? О, това е смущаващо", възкликна тя.

Маги Беърд разказа как Били плакала в колата, докато пътували заедно към танцова репетиция и слушали парчето "'As Long As You Love Me" от 2012 г. 

"Беше или "Marina and the diamonds", или това и все плач - на която е да е песен на Джъстин Бийбър. Но сега си спомних за това пътуване и тази песен, и за видеото към нея, как Били ми разказваше и бе толкова развълнувана, и плачеше, и плачеше", разказва майката на певицата.

Самата Били Айлиш призна: "Гледах видеото на тази песен и просто хлипах".

Песента очевидно все още въздейства на звездата, защото я пусна за слушателите си, но скоро я спря, след като се разчувства.

"О, Боже, тя плаче. Трябва да снимам това", възкликна майка ѝ.

Били Айлиш и канадският певец Джъстин Бийбър вече са се срещали и дори работиха заедно върху ремикс на песента на Айлиш "Bad Guy", припомня БТА. В интервю тази година Бийбър каза, че иска да защити Айлиш от рисковете на славата на толкова крехка възраст.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    8 1 Отговор
    Снощи гледах някакво видео със холивудските звезди как изглеждали като деца и сега. И разбрах, че негърчето, което развали "Карате Кид" е било син на Уил Смит и гадже на Бийбърчо. Тъй че, ще си плакат за него още дълго време.
  • 2 5485

    2 0 Отговор
    xaaxxaaxxaxaxaxa
  • 3 Emoвец

    0 1 Отговор
    Кога са му отрязали пилето на това момченце?