Last news in Fakti

15 Юли, 2020 11:23 1 957 1

Дженифър Лопес и Малума записват заедно

  • дженифър лопес-
  • малума-
  • кат койро

Датата на премиерата остава неизвестна

Дженифър Лопес и Малума записват заедно - 1
Снимка: Shutterstock

Американската певица и актриса Дженифър Лопес публикува в Instagram серия снимки с колумбийския певец Малума и разказва, че създават нова музика, пише kanal3.bg.

Двамата записват музика за романтичната комедия „Marry me“ . През февруари певицата разказа в ефира на „Вечерното шоу с Джими Фалън“, че ще изпълни шест или осем песни, а Малума две или три.

Във филма на Кат Койро те играят суперзвезди, които имат намерение да се оженят, но в навечерието на сватбата героинята на Дженифър Лопес разбира, че женихът й изневерява. В отчаянието си тя предлага на първия срещнат фен, който се оказва учител по математика, да се омъжи за него.

Датата на премиерата остава неизвестна.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Червен имбецил

    1 1 Отговор
    Не знам защо, но като видя Джей Ло и кръвното ми скача двойно, страхотна е и на тази години..