Last news in Fakti

24 Юли, 2020 14:50 2 175 3

Тейлър Суифт пусна новия си албум точно в полунощ (ВИДЕО)

  • тейлър суифт-
  • folklore-
  • нов албум-
  • в изолация-
  • певица

Всички парчета в него са създадени по време на изолацията, наложена заради пандемията от коронавируса

Тейлър Суифт пусна новия си албум точно в полунощ (ВИДЕО) - 1
Снимка: shutterstock

Американската певица Тейлър Суифт обяви изненадващото излизане в полунощ на новия ѝ албум "Folkore". Той е създаден изцяло в изолация и включва 16 парчета, а в луксозното издание е включена и още една допълнителна песен - "The Lakes".

"Повечето неща, които бях запланувала за това лято, не се получиха, но едно от тях се реализира, и това е осмият ми студиен албум, който ще излезе в полунощ. В него съм вложила всичките си приумици, мечти, страхове и размишления, докато бях в изолация", изтъкна певицата.

Новата тава ще бъде с по-малко изразено поп звучене, като се има предвид сътрудничеството на Суифт с фолк групата "Бон ивер", която е съавтор на няколко парчета и пее в едно от тях.

Певицата, която проби в шоубизнеса благодарение на кънтри музиката, преди да премине към поп репертоара си, работи по тавата и с Арън Деснър, мултиинструменталист и основател на инди-рок групата "Нешънъл". Той е съавтор и продуцент на 11 от 16-те парчета във "Folklore".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I knew you tried to change the ending, Peter losing Wendy. The #cardiganMusicVideo is out now.

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on Jul 23, 2020 at 9:08pm PDT

Часове след премиерата на албума, Тейлър пусна и официалното видео към една от песните - cardigan, чиято авторка и съавторка е самата тя. Всъщност изпълнителката е създала всяко едно от парчетата, които влизат във "Folklore".

 


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Transpocalypse

    3 7 Отговор
    Да вземе да си пусне и косата, че с тоя гръб на плувец и тая двойна адамова ябълка плаши дечурлигата.

    Коментиран от #2

  • 2 АУДИттрс420

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "Transpocalypse":

    мани недей, че ще вземе да напише песен за теб
  • 3 Гост

    2 4 Отговор
    Скука ако всички песни са толкова бавни ужас.