Last news in Fakti

11 Октомври, 2012 16:29 3 047 8

"Работна вечеря" на Борисов, Рашидов, Робърт де Ниро и Джон Траволта

  • работна вечеря-
  • борисов-
  • рашидов-
  • робърт де ниро-
  • джон траволта

Традиционни български печени чушки, вариант на шопска салата, както и избрана селекция български вина опитаха холивудските звезди Робърт де Ниро и Джон Траволта на работна среща снощи с премиера Бойко Борисов и министъра на културата Вежди Рашидов. Това гласи култово съобщение на Министерство на културата. Ето и другата част на съобщението:

"Разговорите започнаха не по темата кино, защото Робърт де Ниро и Траволта вече много добре знаеха, че Вежди Рашидов е известен скулптор. Тъй като и родителите на Робърт де Ниро са художници, големият холивудски актьор показа на министър Вежди Рашидов снимки на скулптури на баща си. Министър Рашидов пък му показа снимки от отчета на Министерството на културата, като му разказа за новите музеи на България. Тъй като Робърт де Ниро се интересува живо от изкуство и по-специално от скулптура, Вежди Рашидов му подари документалния филм „Вежди”, дело на режисьора Васил Минчев. Де Ниро се поинтересува дали филмът е дублиран и когато разбра, че има английски субтитри, обеща, че непременно ще го гледа.

   Министър Рашидов изрази надежда, че за краткия престой в страната ни Де Ниро и Траволта са я харесали и ще се върнат за по-дълго време с нови проекти, в които да участват много български професионалисти".
   Според запознати преди "работната вечеря" холивудските актьори са играли и тенис с премиера.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кик

    1 0 Отговор
    Според запознати преди "работната вечеря" холивудските актьори са играли и тенис с премиера.

    а местните кръ4ми обиколили ли са?
  • 2 De Palma

    1 0 Отговор
    Много е остарял Де Ниро , пусто време не прощава

    Велик е !!!!!
  • 3 статист

    1 0 Отговор
    Неизвесни се снимат с извесни.И аз го правя при всеки удобен случаи.
  • 4 светослав филипов

    1 0 Отговор
    Какво ще рече "работна вечеря"????? според мен г-н Премиера и г-н Култура просто са искали да се запознаят и да се снимат с тях.
  • 5 Чиба

    1 1 Отговор
    Нормално е личности от такава величина като Траволта и Де Ниро да бъдат поздравени поне от Премиер и Министър !!!

    какво лаете псета ???
  • 6 Bobi

    3 1 Отговор
    Нямат абсолютно никакви общи бизнес дела. Така, че много удачно понятието "работна вечеря" е опоменато в кавички. ;) От там на татак, ок, нега ги поздравят, лошо няма. Един вид жест на уважение! Ясно е, че ще има хапване и пийване от парите на данъкоплатците, така че да се чувстват поздравени и от мое име! :)

    "Чипа" - бъди по-умерен в коментарите си. С по-малко агресия и гняв.
  • 7 Киро

    1 1 Отговор
    Бай Ганьо 2! В главната роля пожарникара Боко и Сие!
  • 8 мхм

    3 1 Отговор
    Поредната глупост, за която аз плащам - защо да е така ...... долу правителството !