21 Февруари, 2021 13:39 5 156 2

Кейт Уинслет с главна роля в крими сериал на HBO (ВИДЕО)

  • кейт уинслет-
  • криминална поредица-
  • сериал-
  • hbo-
  • трилър-
  • мер от ийсттаун

Трилърът ще започне да се излъчва от 19 април

Кейт Уинслет с главна роля в крими сериал на HBO (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Новият оригинален лимитиран сериал на HBO "Мер от Ийсттаун" с участието на носителката на Оскар, Emmy и Златен глобус - Кейт Уинслет започва да се излъчва на 19 април в HBO GO и по HBO. Лимитираният сериал е създаден от Брад Ингълсби ("Пътят назад" с Бен Афлек), а всички седем епизода са режисиран от Крейг Зобел ("Останалите" на HBO).

Уинслет влиза в ролята на детектив Мер Шийхан, която разследва убийство в малък град. "Мер от Ийсттаун" е изследване на тъмната страна на една малка общност и автентичен поглед върху това как семейните трагедии в миналото могат да определят нашето настояще.

"Не мисля, че имам психическата издръжливост, която се изисква, за да си детектив", споделя за ролята си Уинслет, като добавя, че това, което я доближава до героинята ѝ Мер е важността на семейството. "Героинята ми признава пред себе си, че се е провалила в много области и отчаяно се опитва да поправи тези грешки и да държи всички възможно най-близо до себе си, дори да знае, че на другите понякога не им е лесно да живеят с нея".

Сериалът е завладяваща мистерия тип "кой е убиецът", а завръзката нарушава баланса в малкото градче Ийсттаун и държи жителите му и зрителите в напрежение. Освен Кейт Уинслет в лимитираната продукция участват цяла плеяда от награждавани актьори начело с трикратната носителка на Emmy Джийн Смарт като Хелън, майката на Мер и Гай Пиърс като Ричард Райън, местен професор по творческо писане.

В сериала участват още Джулиана Никълсън в ролята на Лори Рос, най-добрата приятелка на Мер от детството; Ангури Райс в ролята на дъщерята на Мер; Евън Питърс в ролята на окръжен детектив Колин Забел, призован да съдейства за разследването; Кейли Спени като Ерин Макменамин, изолирана тийнейджърка, живееща с нестабилния си баща Кени Макменамин - изигран от Патрик Мърни.

Дейвид Денман е Франк Шийхан, бившия съпруг на Мер; Джон Дъглас Томпсън е Картър - началник на полицейския отдел в Ийсттаун, а Нийл Хъф е отец Дан Хейстингс и братовчед на Мер.

"Мер от Ийсттаун" е HBО-копродукция с wiip, а създател, сценарист и изпълнителен продуцент е Брад Ингълсби. Режисьор и изпълнителен продуцент е Крейг Зобел, като самата Кейт Уинслет също е сред продуцентите на сериала.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мирослав

    7 2 Отговор
    Кейт вади цица. Още от Титаник събрах матерял от нея
  • 2 Нали

    2 1 Отговор
    щеше да прави филм за наша Ружка