Last news in Fakti

2 Март, 2021 10:16 2 568 8

Оплюха церемонията на наградите "Златен глобус" (ВИДЕО)

  • златните глобуси-
  • церемония-
  • награди-
  • златен глобус

Тази година церемонията беше белязана от гафове и лоша интернет връзка

Оплюха церемонията на наградите "Златен глобус" (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Броят на телевизионните зрители, гледали церемонията по присъждането на наградите "Златен глобус" е спаднал драстично спрямо миналогодишното издание, предаде Ройтерс.

Само около 5,4 милиона американци са гледали тричасовото излъчване по телевизия NBC. Тези предварителни данни не включват зрителите по Западното крайбрежие, но при все това показват сериозен спад с около 60 процента спрямо предварителните данни за миналогодишното шоу.

Заради пандемията от коронавирус шоуто протече предимно във виртуален формат. Знаменитостите взеха участие с видеовръзки от домовете си и от други места. Много зрители не си спестиха коментарите, че са разочаровани от липсата на креативност и безинтересното "шоу", белязало тазгодишните награди.

Списание "Варайъти" нарече тазгодишните награди "мързелива, безидейна церемония, която вероятно е убедила много зрители да сменят канала".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Азамат Багатов

    5 1 Отговор
    Директно от церемонията по награждаването.

    Коментиран от #3, #4, #6

  • 2 Гост

    11 0 Отговор
    Ами нямаше нито един обратен с награда. Нито един от третия пол. Безобразие.
  • 3 Гост

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Азамат Багатов":

    Какъв талант! Каква грация и елегантност на изпълнението! Тръпки да те побият. Това е сцена, която се помни вечно. Браво, браво, а6колсун!
  • 4 Киро Питоня

    11 2 Отговор

    До коментар #1 от "Азамат Багатов":

    Отврат...дали има нормален човек, който би се гордял с подобно поведение на детето си. ЕДВА ЛИ. Коен си прави парите и рекламата на гърба на наша Марийка, ама патката си е патка. Като е толкова благодарен, защо не обяви на всеослушание, че отстъпва глобуса на Мария. А?. Това е достойно поведение, а не да прибереш наградата и само бля-бля-бля. Иначе'' заслужава ''Златен глобус'' , била голема работа, ама глобусчето си го прибирам аз. Ахмак си е българина и това е. Така ще стане и с ''Оскарите''. Може да си номиниран, ама като не го вземеш, кел файда. Това ще е първи и последен шанс за нашата патка..Догодина никой няма да си спомня за нея.
  • 5 Идиоти

    10 1 Отговор
    Едвам го изгледах борат2...то такава степен глупости....
  • 6 Верно ли

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Азамат Багатов":

    Какви неща правят хората, само и само да станат известни! Е хубаво я е прославила Марийка България, ама пък що не - те и политиците ни хубаво я прославят...

    Коментиран от #8

  • 7 Павел Пенев

    4 1 Отговор
    Хората започнаха да оплюват всичко което е американско.
  • 8 Чобанинъ

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "Верно ли":

    Ами какъвто народа, такива му и политиците...вярно го е казал поетът.И цялата тази история с наша Марийка е поредното потвърждение. Аз не виждам разлика м/ду нея и поведението на политиците ни.