Last news in Fakti

13 Май, 2021 17:20 1 515 1

Номинирана за "Грами" пристига в Пловдив

  • sara tavares-
  • сара таварес-
  • грами-
  • концерт

Сара Тавареш  ще открие концертния сезон в Града под тепетата

Номинирана за "Грами" пристига в Пловдив - 1
Снимка Архив: ЕРА/БГНЕС

Най-после Сара Тавареш в Пловдив! Номинираната за награда "Грами" певица ще открие концертния сезон в Пловдив - какво по-добро начало.

Сара Тавареш е португалска певица, композитор, китарист и перкусионист. Нейният град е Лисабон, корените ѝ са от Кабо Верде, а композициите са омайна смес от африканска, португалска и северноамериканска музика, върху която като истинска магия се движи вълшебният ѝ глас.

Изпълнителката е явление в световната музика, което владее критици и публика с умението си да плува през музикални стилове, размивайки граници. Гласът ѝ е топъл и трениран инструмент, който предава вярно търсенията на артистичната ѝ душа. В интервю за българска медия тя споделя:

"Не казвам нищо, което не ми носи послание, и не пея нищо, което не съдържа личен елемент. Не мога да интерпретирам послания, които не минават през сърцето ми, за да могат след това да излязат чрез гласа ми. Просто трябва да са преминали през сърцето ми... Обикновено сама композирам песните си".

Сара Тавареш и мултинационалната ѝ група ще излязат на сцената на Античен театър, Пловдив, на 5 юни 2021 г. в 19:00 ч.

А всеки, който е слушал някой от шестте ѝ албума, със сигурност знае, че времето задължително ще е топло, при това далеч не само защото събитието ще се състои в началото на жаркия сезон.

Номинирана за "Грами" пристига в Пловдив


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Един

    1 0 Отговор
    Споко! Какт е дошла така ще си тръгне!