20 Юли, 2021 14:38 2 112 2

Б.Т.Р. с предпремиерен концерт и в парка на “Военна академия”

  • бтр-
  • б.т.р.-
  • концерт-
  • военна академия-
  • предстоящ албум

Събитието ще се състои на 26 юли т.г., а в неговите рамки музикантите ще представят някои от новите си парчета за първи път пред публика

Легендарната българска рок банда - "Б.T.Р.", ще представи специален предпремиерен концерт в София - на 26 юли в парка на "Военна академия". Началото ще бъде в 20:30 часа, а билетите за него вече се продават с пълна сила, като цените им са от 25 до 40 лева, според мястото. В шоуто музикантите за първи път ще представят пред публика някои от чисто новите си парчета, които ще бъдат част от предстоящия им албум. Разбира се, в сет-листа на събитието ще бъдат включени и най-големите хитове на бандата през годините, а специален, емоционален акцент в него ще представлява и акустечен сет с най-любимите на феновете парчета.

На 26 юли в парка на "Военна академия" ще има и гост-вокалисти, издават от "Б.Т.Р.", а имената им ще бъдат обявени допълнително.

Билетите за концерта са в продажба ексклузивно в мрежата на Ticketportal.bg и могат да се закупят още от Билетен център НДК, билетна каса на зала "Арена Армеец", бензиностанции ОМВ, книжарници Booktrading, Office1Superstore, касата на Летен театър Варна и ДКС.

При провеждане на събитието ще бъдат спазени всички законови мерки и препоръки във връзка с превенцията и борбата срещу COVID-19, както и процентното ограничение на допустимия брой зрители.

Б.Т.Р. с предпремиерен концерт и в парка на “Военна академия”


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голям Слон

    2 0 Отговор
    Слушам ги тия приятелчета.. Но всеки нов албум е като другите стари. Просто различни текстове. Звученето е 1:1 винаги. В известен смисъл жалко. Което обаче не ми пречи да купувам малкото нови неща, с които ни радват напоследък.
  • 2 Б.Т.Р

    1 0 Отговор
    Берлин Токио Рим