Last news in Fakti

11 Октомври, 2021 11:43 3 966 12

Любо Киров събира куп звезди на концерта си в „Арена Армеец“

  • любо киров-
  • концерт-
  • звезди-
  • орлин павлов-
  • графа-
  • мария илиева-
  • арена армеец

Едни от най-големите поп звезди на България ще застанат на сцената до Любо

Мария Илиева, Графа, Орлин Павлов, Иван Лечев, маестро Живко Петров, Стенли и Михаела Маринова ще бъдат специалните гости на концерта на Любо Киров в „Арена Армеец“ на 26 октомври. Събитието се казва „Целуни ме“ и е естествено продължение на изключителния успех на едноименния сингъл от предстоящия нов албум на изпълнителя.

На концерта в „Арена Армеец“ публиката ще има възможност да се наслади на любимото си трио Любо, Графа и Орлин и песните „Приятели завинаги“ и „Заедно“. Ще чуе и дуетите на Любо Киров с Мария Илиева „Alright” и с Михаела Маринова „Мога“. Със Стенли пък ще изпълнят „Времето“. Маестро Живко Петров също ще излезе на сцената с Любо Киров.

Любо Киров събира куп звезди на концерта си в „Арена Армеец“

След години на професионално разминаване с Иван Лечев, ето че „Гласът на България“ събра двамата първо като треньори в музикалния формат на bTV, а на 26 октомври за първи път ще ги събере и на една музикална сцена в „Арена Армеец“. Какво ще изпълнят Любо Киров и Иван Лечев тогава, предстои да разберем. Допълнителна изненада по време на събитието ще бъде и възможността, която Любо Киров ще даде на един от участниците от своя отбор в „Гласът на България“ да се включи в грандиозния концерт заедно с него.

Освен познатите и обичани хитове на Любо Киров, публиката ще чуе и съвсем нови песни от предстоящия му албум, който ще бъде представен на концерта. Неслучайно събитието съвпада и с рождения ден на изпълнителя.

Любо Киров събира куп звезди на концерта си в „Арена Армеец“

„На 26 октомври празнувам своя рожден ден с най-големия концерт, който съм правил досега. Каня всички да бъдат мои гости и да станат част от това грандиозно тържество“, сподели Любо Киров.

Най-големите фенове пък могат да се сдобият с лимитирана серия от 50 златни билета за концерта. С всеки един от тях те ще получат вход за двама души за концерта, златна плоча с най-доброто от Любо Киров, както и една специална среща с него.

Любо Киров събира куп звезди на концерта си в „Арена Армеец“

Любо Киров е един от най-красивите български гласове, но той събира в себе си и много други таланти. Автор е на текстовете на десетки песни, превърнали се в хитове. Той е композитор, инструменталист, художник и продуцент. Носител е на редица награди - за най-добра група с „Те“, за солов изпълнител, за музика и албум. Концертите и клубните му участия обаче остават в сърцата на публиката с неповторимата си атмосфера на живо. Неслучайно и концертът в „Арена Армеец“ идва след поредица продадени само за дни дати и обявяване на нови по време на турнето му в страната през лятото тази година.

Любо Киров събира куп звезди на концерта си в „Арена Армеец“

Концертът на Любо Киров в „Арена Армеец“ се осъществява с медийната подкрепа на bTV Media Group и в партньорство с БГ Радио.

Събитието ще се проведе при спазването на всички противоепидемични мерки към момента на неговата дата.

Билетите се разпространяват в мрежата на EVENTIM.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Бай 1️⃣8️⃣

    48 2 Отговор
    Пак издигаме в култ нещо подобно на кристиян костов!Айде стига сте ни лансирали такива личности и младите да подражават на такива .Едни и същи лица който за мен лично са кръгла 0
  • 3 мъка

    43 3 Отговор
    Този и така наречения Граф имат гласчета като врабчета.
    Решил е да покани доста други певци и певици, а те да докарат безплатно и родата, та дано се напълни залата.
  • 4 Деян Икебаната

    4 8 Отговор
    За нищо на света няма да изпусна това велико нещо. Хвала.
  • 5 Пучо Капучо

    37 4 Отговор
    Любо какво ги мъкне със себе си кат торба с ла..а тия некадърници Графчето и Мария Илиева. Айде, за Лечев, Стенлито и Орльо Павлов нищо лошо не мога да кажа...Любо е добър певец, стига сте го хранили.
  • 6 Злъч се лее

    1 36 Отговор
    Брей само плюнки, злоба. Стига вече! На това научи хората фатмака!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 123456

    0 28 Отговор
    Любо има хитове, не е Пласидо Доминго, но става за този жанр и то за размерите на БГ.
  • 10 васик атанасова

    2 3 Отговор
    каква звезда и кой е този
    аз реших че е георги христов
  • 11 денди

    32 0 Отговор
    любо сашко кадиев е свободен побързай хвани го да не ти го отнематдокато се чудиш кой да бъде човека на сърцето ти от двама ви ще излезе чудесна звездна двойка
  • 12 въпрос

    25 0 Отговор
    не се срамуват звездите любо керамиката да им е работодател