18 Октомври, 2021 19:12 5 675 6

Райън Рейнолдс спира да се снима във филми

  • райън рейнолдс-
  • актьор-
  • оттегляне-
  • филми

Актьорът обяви, че е време за почивка

Райън Рейнолдс спира да се снима във филми - 1
Снимка Архив: ЕРА/БГНЕС

Актьорът Райън Рейнолдс обяви, че временно спира да се снима във филми, съобщи сайтът на списание "People".

"Идеално време за малко почивка от правенето на филми", написа той в профила си в Instagram, след като качи кадри от снимачната площадка на продукцията "Spirited", в която участва заедно с Уил Феръл и Октавия Спенсър.

След приключването ѝ Рейнолдс излиза във ваканция. От юли той работи по филма, който ще бъде излъчен по време на предстоящите празници от стрийминг платформата Apple TV+. Дата за премиерата не е съобщена.

Райън Рейнолдс обяви решението си, след като имаше доста успешна година в професионален план. Два филма с негово участие излязоха на голям екран - "Бодигард на убийцата" и "Свободен играч", който през август само в първата седмица по киносалоните донесе приходи от над 28 милиона щатски долара. От "Дисни" вече обявиха, че ще има и продължение.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    2 13 Отговор
    Че тоя и във филми ли се е снимал?!?!
  • 2 зъл пророк

    4 12 Отговор
    Този празен поглед не вярвам да липсва на някого.
  • 3 devil

    8 0 Отговор
    С него филмите ги бива иначе нетфликс че по евтино
  • 4 кинокритик

    3 10 Отговор
    Един от най-бездарните артисти, пардон-статисти, на Холивуд. Няма да ни липсваш, дори и ако си прекратил кариерата си. Колкото до Свободен играч---една от най-големите тъпотии създавана някога . Изключително жалък опит да се възроди Матрицата. Няма да ни липсваш, така че почивай си колкото се може по-дълго.

    Коментиран от #6

  • 5 Владо

    3 0 Отговор
    Неадекватници!
  • 6 джими

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "кинокритик":

    не е лош филма и няма нищо общо с матрицата...по скоро с с Играч първи, приготви се и Пакман, като и двата са по-добри. Много слаб беше другия - Бодигард на убийцата...пълна трагедия, особено след първата част. Иначе Райън не е толкова слаб..Дедпул (първата част) е перфектния филм.