Last news in Fakti

26 Октомври, 2021 16:08 3 243 5

Любо Киров, Стенли и Христо Мутафчиев запяха заедно (ВИДЕО)

  • любо киров-
  • стенли-
  • христо мутафчиев-
  • където няма време-
  • проект-
  • песен-
  • преоткрий българия

Песента "Където няма време" е вдъхновена от живота на възрастни актьори

Трима интересни мъже, с още по-интересни гласове, се събраха в музикален проект - Стенли, Любо Киров и Христо Мутафчиев.

"Където няма време" е песен вдъхновена от документален филм, посветен на на група възрастни актьори, чийто активен сценичен живот е отдавна приключил, но въпреки това те си създават собствена реалност, в която продължават да репетират и играят.

Любо Киров, Стенли и Христо Мутафчиев запяха заедно (ВИДЕО)
Снимка: "Вирджиния Рекърдс"

Лентата озаглавена "Където няма време" провокира певеца и автор Стенли да напише брилянтна емоционална музика, а Любо Киров - прекрасен текст. Така се ражда проектът "Където няма време", в който освен Стенли и Любо, като изпълнител изненадващо влиза и актьорът Христо Мутафчиев.

Любо Киров, Стенли и Христо Мутафчиев запяха заедно (ВИДЕО)
Снимка: "Вирджиния Рекърдс"

Видеото към "Където няма време" е заснето на три от най-забележителните и живописни места у нас - плаж "Болата", резерват "Рибарско селище" и Античния театър в Пловдив. Затова е и подкрепено от Министерство на туризма като част от кампанията "Преоткрий България".

Премиерата на "Където няма време" е днес в официалния YouTube канал на "Вирджиния Рекърдс" и всички стрийминг платформи - Spotify, Deezer, Apple Music, Tidal.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кей кей джоса

    42 1 Отговор
    На Мутафчиев му се изчака чакалото Борисов да дойде пак на власт .Няма врррреме!
  • 2 вуйна

    25 2 Отговор
    Боза......
  • 3 КЪРЛЕЖИ

    41 1 Отговор
    ГОЛЯМО ПАДЕНИЕ Е ДА ПЕЕШ С ЛЮБО КИРОВ ДОРИ И ДА СИ МУЗИКАЛЕН ИНВАЛИД !
  • 4 дани

    36 1 Отговор
    стенли го е хванало земното притегляне,какво по-лошо от това да пееш с любо киров и христо мутафчиев дори и в компания,стенли стегни се бъди мъж стига си се излагал
  • 5 крали марко

    27 0 Отговор
    стенли е много фалшив човек и голем лицемер навремето преди да стане известен се мъкнеше и пиеше бира в дома на покойника с бившия клавирист на тангра вальо а сега го плюе утре ще почне да плюе и любо киров и христо мутафчиев илия кънчев го беше разбрал че е подлец и фалшив приятел и пред кристал се правеше че не го познава въпреки че беше вокалист в групата му