Last news in Fakti

19 Януари, 2022 16:29 3 418 1

Отново отлагат премиерата на "Морбиус"

  • morbius-
  • морбиус-
  • премиера-
  • отлагане-
  • marvel-
  • джарет лето

Джаред Лето е ужасяващ вампир във филма на Marvel

Филмът "Морбиус", в който Джаред Лето се превъплъщава в страховит и ужасяващ вампир, ще закъснее с още някой и друг месец за своята премиера. Продукцията трябваше да се появи в киносалоните този месец, но заради нарастващия брой на заразени в новия вариант на коронавируса - Омикрон, от "Сони" отложиха премиерата за 1 април.

Това е шестият път, в който премиерата на филма се отлага.

A post shared by Morbius (@morbiusmovie)

Новият трейлър на филма, заснет по комиксите на Marvel, се появи в YouTube канала на SonyPictures в края на миналата година.

Носителят на "Оскар" Джаред Лето изпълнява главната роля в блокбъстъра.

Филмът разказва историята на д-р Майкъл Морбиус (Лето), който страда от рядко заболяване. Той иска да излекува себе си, а след това и пациентите си, затова решава да поеме смъртоносен риск. Майкъл отива в тропиците, оставя се да бъде ухапан от стотици прилепи и се превръща във вампир със свръхспособности.

Новият трейлър показва как Морбиус се опитва да се пребори срещу онази част от съществото си, което иска да пие кръв и да убива. В това му помагат неговите приятели. Те се опитват да убедят главния герой, да "спасява животи", вместо да ги отнема.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пациент 0

    14 1 Отговор
    Нахапан е от стотици прилепи в пещера и така разнася корона вирус.