Last news in Fakti

11 Април, 2022 00:20 1 554 0

Брайън Кренстън и Аарън Пол ще вземат участие във финалния сезон на „Обадете се на Сол“

  • обадете се на сол-
  • в обувките на сатаната-
  • брайън кренстън-
  • аарън пол

Двете легенди от „В обувките на Сатаната“ официално ще направят кратко завръщане в ролите на Хайзенбърг и Джеси Пинкман

Брайън Кренстън и Аарън Пол ще вземат участие във финалния сезон на „Обадете се на Сол“ - 1
Снимка: БГНЕС

Тази година AMC пуска финалния сезон на спиноф поредицата „Обадете се на Сол“, а още преди да е дошла кулминацията почитателите ще бъдат екзалтирани, когато научат, че Брайън Кренстън и Аарън Пол ще направят специално участие в сериала, научихме от продуцентите на поредицата.

Уолтър Уайт и Джеси Пинкман изглежда ще се появят отново на малкия екран, макар и за кратко, за да помогнат на Винс Гилигън и Питър Гулд да завършат предисторията на Сол Гудман.

Не бих искал да разваля всичко за зрителите, но смятам да отговоря на първия въпрос, който получихме, когато стартирахме проекта - „Ще видим ли Уолт и Джеси в сериала?“ Предпочитам да не увъртам излишно и ще отговоря просто - да. Как и при какви обстоятелства, ще ви се наложи да разберете сами, но ще ви призная, че това е едно от многото неща, които ще разберете през този сезон“, каза Гулд по време на фенско събитие в Лос Анджелис, цитиран от Complex.

„Обадете се на Сол“ е предистория на адвоката, който взе дейно участие в развитието на бизнеса на Хайзенбърг в легендарния криминален сериал „В обувките на Сатаната“ (Breaking Bad). Изненадващо обаче проектът не просто просъществува, но и се превърна в своеобразен хит, независимо от факта, че масово подобни опити за печалба на гърба на старата слава са се проваляли през годините.

Финалният шести сезон се очаква да дебютира на 18 април 2022 г. и в продължение на 13 седмици историята би следвало да достигне до своята логична кулминация.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА