Last news in Fakti

3 Май, 2022 09:44 1 835 0

Новата хорър-комедия „Бебето“ е чисто губене на време (ТРЕЙЛЪР)

  • бебето-
  • сериал

Мини-сериалът не разказва най-интригуващата историята

Новата хорър-комедия „Бебето“ е чисто губене на време (ТРЕЙЛЪР) - 1
Снимка: HBO

Мини-сериалът на HBO и Sky „Бебето“ трябваше да ни покаже вътрешната борба на една майка, която не желае своето бебе, но вместо това ни демонстрира една доста скучна хорър-комеди история, която просто не си струва времето.

В резюме Наташа е 38-годишен собственик на ресторант в Англия. Животът ѝ е фокусиран върху кариерата и приятелите, докато ненадейно не се озовава с бебе в ръце. Малчуганът обаче е демон, който убива почти всеки, с когото се сблъска, а околните започват да звучат много нелогично за самата Наташа. До тук със сухата материя!

Сериалът представлява първите стъпки в телевизията на някои режисьори, продуценти и актьори и това си личи във всеки един момент. Интересните моменти често биват претупвани, а незначителните протаквани. След първите два епизода човек започва да съжалява, че се е захванал, особено, ако страда от някаква форма на обсесивно компулсивно разстройство, което да не му позволява да сложи точка и да смени сериала. За съжаление, аз страдам от подобен проблем.

Мишел де Суърт е в главната роля на Наташа, като това е едва втората ѝ роля в игралното кино. Съветът ми към нея е да се придържа към останалите дейности, с които си изкарва прехраната, защото никак не ми е убедителна, в който да е момент до тук.

Новата хорър-комедия „Бебето“ е чисто губене на време (ТРЕЙЛЪР)
Снимка: HBO

Единственото по-лошо засега е сюжетът, който залага на евтини трикове, за да накара човек да чака следващата серия. Едно е да завършиш епизод с интригуващ момент и съвсем друго е, ако това е единственото по-интересно събитие в изминалите 30 минути.

Положителни думи мога само да кажа за самото бебе, защото детето не може да бъде принудено да играе роля, а е просто един малък симпатяга, който надали осъзнава, че родителите му са го продали за толкова невзрачен сериен филм. Дано само не се отрази зле на бъдещето на момчето, защото определено притежава повече талант от останалите участници в проекта.

За финал искам да ви съобщя, че „Бебето“ е с обща продължителност от 3 часа и 46 минути, разделен е в 8 епизода от по около половин час. Новите епизоди излизат всеки понеделник в HBO Max. Но, ако не сте започнали да го гледате, на мига ми хрумват дузина по-ползотворни неща, които бихте могли да правите в понеделник вечер.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА