Last news in Fakti

11 Май, 2022 14:15 2 244 0

Танцовият спектакъл “НИНА” наближава!

  • нина-
  • спектакъл-
  • шоу-
  • танцов спектакъл-
  • бургас-
  • варна-
  • пловдив-
  • софия

Шоуто “НИНА” ще ви отведе със смразяващ вятър от килията на затвор до най-шумната сватба и в уютните стени на изискано кабаре

Танцовият спектакъл “НИНА” наближава! - 1
Снимки: DEGRIS Music Company

С наближаването на премиерата на най-мащабното българско танцово шоу “НИНА”, организаторите споделят за техническите детайли около проекта. Сценографията е дело на техническото гуру от Беларус - Сергей Кольцов, отговорен за едни от най-пищните шоа в Русия, Беларус, Украйна и Прибалтика през последните 15 години. Сцената е облицована с мащабни ЛЕД екрани, а графичното им съдържанието е специално изработено, според концепцията на спектакъла. По този начин публиката ще бъде пренесена в разнообразни места и атмосфери, имайки възможността да се почувства не като страничен наблюдател, а като пълноправен участник на тази вълнуваща история.

Внушителна част от съдържанието на екраните е дело на една от най-големите български филмови и продукционни къщи - “Мирамар Филмс”. С помощта на тяхното ноу-хау сцените напомнят на извадки от холивудки филм. Всички картини, които зрителите ще наблюдават на екраните по време на танцовото шоу “НИНА” са толкова реални, че в един момент ще ги повее смразяващ вятър от килия на затвор, в друг ще се почувстват като гости на най-шумната сватба, а в следващ ще се окажат в уютните стени на изискано кабаре.

Шоуто “НИНА” е първият по рода и мащабите си танцов спектакъл в България. Зрителите ще бъдат пленени от неочаквани сюжетни обрати, детективски разследвания, любовни истории и ослепителни картини на холивудски живот. Спектакълът ще ви пренесе в бляскавата атмосфера на Бродуейско кабаре с присъщите му елементи на разкошни костюми, феноменална музикална селекция и стилни танцови изпълнения.

24 МАЙ - ВАРНА ФKЦ

25 МАЙ - БУРГАС Опера Бургас

26 МАЙ - ПЛОВДИВ зала С.И.Л.А.

28 МАЙ - СОФИЯ НДК зала 1


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА