Last news in Fakti

1 Юни, 2022 14:13 1 338 4

УНИБИТ взе участие в голям международен научен форум

  • унибит-
  • конференция-
  • португалия

Конференцията се проведе в град Порто, Португалия

УНИБИТ взе участие в голям международен научен форум - 1

На международна научна конференция в Порто, Португалия - "Literature, Language, Education and Social Sciences", проведена на 1 и 2 юни проф. Мария Николова и проф. София Василева представиха резултати от научно-изследователски проект "Създаване на модел за опазване и популяризиране на християнските паметници в България".

Проектът се реализира с подкрепата на националния Фонд за "Научни изследвания" при Министерството на образованието и науката на Република България. Презентацията на тема "Религиозното наследство като ресурс в обучението по културно наследство и туризъм" предизвика интересът на международната научна аудитория към изключително богатото християнско наследство, намиращо се на територията на нашата страна.

На конференцията участваха учени от САЩ, Португалия, Индия, Тайланд, Румъния, Чехия, Полша, Турция, Ирак, Тринидад и Тобаго.

УНИБИТ взе участие в голям международен научен форум


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Запознат

    5 1 Отговор
    ДС по-точно.

    Коментиран от #3

  • 2 ъъъ

    8 1 Отговор
    бутафория с гръмки имена
  • 3 От 1990г. вече е

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Запознат":

    ДС+ДПС
  • 4 Не е никакъв

    3 1 Отговор
    университет ! Сборище е на турски мekepeта.