Last news in Fakti

3 Юни, 2022 12:49 1 889 7

"The Rolling Stones" с разтърсващо начало на европейското си турне в Мадрид

  • мик джагър-
  • кийт ричардс-
  • ролинг стоунс-
  • турне-
  • концерт-
  • мадрид

Бандата отбелязва 60 години на сцена

"The Rolling Stones" с разтърсващо начало на европейското си турне в Мадрид - 1

Британските рок легенди „Ролинг Стоунс” отбелязаха 60-годишнината си като група с концерт в Мадрид - първата дестинация от европейското им турне.

Около 53 000 фенове на стадион "Wanda Metropolitano" ревяха от вълнение, докато приветстваха на сцената членовете на групата - Мик Джагър, 78-годишен, и китаристите Кийт Ричардс, 78-годишен, и Рони Ууд, който в сряда навърши 75 години припомня БГНЕС.

Към тях се присъедини барабанистът Стив Джордан за турнето, озаглавено SIXTY. Джордан замества оригиналният барабанист Уотс, който се присъединява към групата през 1963 г., но почина миналата година на 80-годишна възраст.

"Ола Мадрид!" - изкрещя жилавият фронтмен на групата Джагър под още по-силни възгласи, след като групата откри шоуто с "Street fighting man" и Джагър се впусна в характерните за него танцови движения "стрийт".

"The Rolling Stones" с разтърсващо начало на европейското си турне в Мадрид

Точно преди първата песен на големи екрани на сцената бяха показани видеоклипове на Уотс, а групата отдаде емоционална почит на покойния си приятел.

"Групата посвети шоуто на него", заяви пред Ройтерс дизайнерът на шоуто Патрик Уудроф, който работи с групата от четири десетилетия. "Мина известно време и той постоянно ни липсва, смеем се за него, говорим много за него и това е начин да отпразнуваме живота му, а не да го оплакваме".

След 17 песни рокдинозаврите напуснаха сцената само за да се върнат в отговор на бурните аплодисменти на мадридската публика.

Групата изсвири "Gimme shelter", докато на мониторите бяха показани украинското знаме и кадри от разрушени украински градове като демонстрация срещу войната.

След двучасовото шоу феновете, облечени в тениски на „Ролинг Стоунс” и веещи знамена с характерното лого на групата си тръгнаха, скандирайки "Satisfaction".


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бибитко

    14 0 Отговор
    "Ролинг Стоунс" са велика група, а Мик Джагър, както винаги е неотразим. Винаги съм се чудел как дори не се задъхва, докато пее, след като непрекъснато тича по сцената и танцува в своя неподражаем стил. Баладата "Angie" ще остане в съкровищницата на рок музиката.
  • 2 Механик

    8 12 Отговор
    Как някои хора не усещат кога е време да спрат?
    Има една арабска мъдрост: "Не е майстор тоя знае как да започне. Майстор е този, който знае кога да спре."
    Почти всичките ми кумири от младостта се изложиха. Защо правят това? Защо не искат хората да ги запомнят като яка банда от млади и искрящи от живот хора, а искат да ги запомним като подскачащи и крякащи по сцената старчета? Нищо не разбирам.

    Коментиран от #4

  • 3 НА ЛУЖНИКИ СТАДИОНА☝

    5 1 Отговор
    ТАЗИ ГОДИНА КОЛКО РОК ПОП ТЕХНО КОНЦЕРТИ СА ПЛАНУВАНИ...ОСВЕН ТОЗИ НА КОБЗОН😀😀😀„ЗЕМЛЯ В ИЛЮМИНАТОРЕ”
  • 4 МАЛТИЕЦО,

    6 2 Отговор

    До коментар #2 от "Механик":

    ПАК МЕШАШ МАСЛО С ВОДА😂😱
  • 5 Софиянец

    2 3 Отговор
    Единствените на които ми се ходи на концерт, но те в колхоз не свирят
  • 6 Николай Колев

    4 4 Отговор
    Винаги ми е било странно, как може да имат толкова фенове. Още 60 години няма да им стигнат, за да се научат да свирят. Барабанистът тропкаше като кукла с механизъм. Впрочем, те са сатанисти, като това обяснява 60 години наркотици, алкохол и содомия.

    И Джагър ли беше тоя, който наскоро изкека, заедно с един друг бездарник някаква тъпа песньовка против противниците на така наречените ваксини.
  • 7 SCH (рэпер)

    5 0 Отговор
    Ами живи и здрави след като не са във Франция ще се задоволя с концерта в Марсилияяяяяя - Jul - Ça tourne dans ma tête // clip officiel // 2022
    и един хубав уикенд , малко разходка
    Jul - стадион Vélodrome утре голяма звезда тук млади и по стари като мен с децата .Хубаво нещо са концертите каква мъка заради корона вирус започва да се връща нормалния живот .