Last news in Fakti

28 Юни, 2022 15:29 1 447 0

Дебютният албум на Оливия Родриго разби рекорд на Billboard

  • оливия родриго-
  • sour-
  • албум-
  • рекорд-
  • билборд-
  • класация

Албумът на младата изпълнителка присъства за 52-а седмица в класацията за албуми на списанието

Списание Billboard обяви, че Оливия Родриго и дебютният ѝ албум SOUR за най-дълго задържалата се музикална колекция в класацията за дебют Billboard 200. Албумът на тазгодишната жена на годината на Billboard се задържа вече цели 52 поредни седмици в списъка с хитови студийни заглавия.

 

Младата изпълнителка продължава да жъне успех след успех, след като по-рано тази година се превърна в триумфа на наградите на списанието. Оливия Родриго спечели наградите за най-добър млад изпълнител и за най-добра певица. Тя беше отличeна и в категориите за най-добра песен, стигнала до класацията Хот 100 на "Билборд", както и за изпълнител с най-стриймвани сингли.

Албумът на Родриго "Sour" беше избран и за най-добър албум на годината.

 


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА