Last news in Fakti

6 Август, 2022 11:46 2 069 1

Ди Каприо продуцира сериал за сериен убиец с Киану Рийвс в главната роля

  • леонардо ди каприо-
  • киану рийвс-
  • сериал-
  • сериен убиец-
  • х.х. холмс

Това е първата голяма роля на Киану Рийвс в телевизионна продукция

Ди Каприо продуцира сериал за сериен убиец с Киану Рийвс в главната роля - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Актьорът Киану Рийвс ще е звездата в телевизионната адаптация на бестселъра на Ерик Ларсън "Дяволът в Белия град", съобщи Асошиейтед прес.

Базиран на романа на Ларсън, "Дяволът" се върти около героя на Рийвс - Даниел Х. Бърнам, взискателен, но прозорлив архитект, който работи усърдно, за да остави следа в историята със Световното изложение в Чикаго през 1893 г., и д-р Х. Х. Холмс, първият съвременен сериен убиец в Америка и човекът, който стои зад прословутия "Замък на убийствата", построен в сянката на изложението. Все още не е ясно кой ще изиграе серийният убиец, но се знае, че ди Каприо няма да участва пред камера.

Романът на Ерик Ларсън излезе през 2003 г. В Холивуд отдавна проявят интерес към екранизацията му. През 2010 г. Леонардо Ди Каприо придоби права върху него с идеята да изиграе ролята на Холмс под режисурата на Мартин Скорсезе.

Ди Каприо, Скорсезе и Рийвс са сред продуцентите на сериала. В съобщението на Хулу не се споменава евентуално участие с роля на Ди Каприо, не се посочва и дата за излъчване на продукцията.

Рийвс работи изключително в игрални филми, сред които са и франчайзите "Матрицата" и "Джон Уик".


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.