Last news in Fakti

15 Ноември, 2022 08:04 3 341 15

Владо Карамазов скочи на Минеков: Бездънно дъно

  • владимир карамазов-
  • велислав минеков

Всичко, което излезе от устата на Минеков в това интервю, беше арогантно и нелепо. Несвързано и неаргументирано. Добре че е служебен. Надявам се никога повече да не го видя този човек, коментира още актьорът

Владо Карамазов скочи на Минеков: Бездънно дъно - 1
Снимка: БГНЕС

"Гледах едно интервю вчера и май все още съм с високо кръвно. За пореден път се убеждавам, че Мария Цънцарова е изключително адекватен журналист. И за пореден път дълбоко се срамувам от министър на Културата". Това пише на профила си във Facebook актьорът Владимир Карамазов по повод интервюто на служебния министър Велислав Минеков пред bTV в неделя.
Ето какво още написа актьорът, цитиран от actualno.com:
"Срамувам" всъщност е нищо, спрямо това което наистина мисля за този Минеков. Един човек, който иска да бъде значим и който изкуствено поддържа една вътрешна разправия и се опитва да я направи обществен скандал. И която разправия съвсем скоро ще се реши.

Защото на нито един зрител не му пука, кой точно е в администрацията на театъра. Зрителите ги интересува репертоара, актьорите, драматургията, режисьорите. И е адски тъпо да занимаваме публиката ни с това. А изказването му преди няколко дни за заплатите на актьорите... Бездънно дъно. Сигурно някой му беше казал, че се излага и в интервюто обърна палачинката. Актьорите са тези, които заслужават да водят един нормален живот. Те заслужават най-много да имат заплата от 6800лв. Вчера една млада актриса от друг театър ми каза, че се чувства унизително , когато получава фиша от заплатата си и там вижда сумата от 780лв.

Това нормално ли е г-н Министър? И кое е по важното? Актьорите на първият театър в България да се чувстват за първи път оценени финансово, да живеят по-добре и да могат да си гледат семействата или че в театъра е назначен човек, който има неугодно за някой хора минало. Не се говори за всички други позитивни неща, които се случват в момента в Народния театър. Всичко, което излезе от устата на Минеков в това интервю, беше арогантно и нелепо. Несвързано и неаргументирано. Добре че е служебен. Надявам се никога повече да не го видя този човек.

Пиша това като страничен наблюдател. Нито съм на щат в Народния театър, нито някой ме е подкупил със заплата. Имам две постановки в него и съм свободен актьор. Нито ще играя в Народния, нито имам такива планове. Но аз, за разлика от този Минеков знам много добре какво се случва, какво е актьорите да мизерстват. И какво е да дойде един човек, да оправи тази несправедливост, както никой преди него не пожела да поправи", написа още Владимир Карамазов.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 34 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 вижда се

    41 1 Отговор
    Цирка и мафията са обладали цялата държава !!
  • 2 Мъж ли си или жена?!

    53 8 Отговор
    А колко получаваха артистите, когато герберските крадци бяха на власт и Вежди Рашидов беше министър?!
  • 3 фенче

    48 16 Отговор
    личи ти че си актьор, подхождаш емоционално към темата, смесваш темата за цената на труда на артистите, с темата политически назначения и кадруване в държавните институции, по добре да си беше мълчал, министъра е на доста повече години, и има повече опит от тебе, не че ти си малък на години, но реакцията ти е неадекватна

    Коментиран от #9

  • 4 карамаз и ти ли

    41 12 Отговор
    нахлузи феса

    Коментиран от #15

  • 5 Ей тези

    23 35 Отговор
    много са нахални тези циркаджии. Направете си частни театри, и тогава получавайте толкова пари. Наглеци! И онзи хулиган го изхвърлете от Народния театър! Не може да руши нашето имущество. А всеки човек има право на труд. Не е Морфов, който ще определя кой да е в администрацията на театъра. Като не му харесва да напуска.
  • 6 Юлия

    31 9 Отговор
    Владо кажи си, че сте първи дружи с новия шеф на Народния, така и така си тръгнал да ръсиш мозък...
  • 7 Киро

    22 4 Отговор
    Мария Цънцарова е изключително адекватен журналист!

    Изкуството ни е като медицината. Продължаваме да гледаме с умиление филми от лошия соц.
  • 8 Един

    31 9 Отговор
    А бе Владо, какво е казал министър Минеков ,че подскачате като ощипани моми!
  • 9 Миризлив пор

    13 16 Отговор

    До коментар #3 от "фенче":

    И министъра с какво е известен? С това, че баща му правеше паметниците на БКП и пробута сина си да продължи "изкуството" обслужващо партийната линия? Я вземете и му покажете "произведенията" и къде са изложени? И защо толкова се пъне да раздава присъди от екрана? Ако госпожата е сгрешила просто да я уволни?
  • 10 Пха...

    23 5 Отговор
    Карамазов, хем не е на щат, хем дава акъл, хем актьорите са важните, хем 100% от странични участия не плаща данъци.. Но не е арогантен. Не е бе
  • 11 МИНЬОР ПЕРНИК

    7 4 Отговор
    Владо не си много адекватен след като спиш със бившия мазен здравен костадинов и си подлога на герб и дпс .Вместо да защитаваш твой колеги ти се правиш на мъж.чист боклук на герб и дпс

    Коментиран от #14

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Долу ДПС !!!!!!

    5 0 Отговор
    Иван Вазов се върти в гроба !!!
    Позор,позор, позор !!!!
  • 14 Долу ДПС !!!!!!

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "МИНЬОР ПЕРНИК":

    Преструва се на мАж.Гиди Ханъмо депесарска
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.