Last news in Fakti

7 Декември, 2022 17:33 2 818 5

Тежки критики към продуцентите на „Уенсдей“ след новината, че Джена Ортега снима култова сцена с COVID-19 (ВИДЕО)

  • джена ортега-
  • уенсдей-
  • netflix-
  • covid-19

Сериалът до момента се радваше на огромен интерес сред зрителите

„Уенсдей“ може и да се превърна в най-гледания сериал на Netflix след премиерата си преди няколко седмици, но ето, че първите сериозни критики не се забавиха след едно интервю на звездата от поредицата - Джена Ортега, в което тя признава, че е заснела една от култовите сцени, докато е била заразена с COVID-19, предаде NME.

Продуцентите са обект на сериозни нападки в социалните мрежи в изминалите няколко дни от интервюто, тъй като мнозина намират за изключително безотговорен факта, че от MGM са нарушили собствените протоколи за безопасност в пандемията, с които така разпалено се хвалеха в последните няколко месеца.

Ортега все пак споделя, че тестът ѝ все още не е бил готов, докато снимките са вървели, но симптомите ѝ са били налице, така че мерките за сигурност са били нарушени.

Данните от Световната здравна организация показват, че за изминалите 3 години има регистрирани над 6,65 млн. загинали в следствие на коронавируса. И макар в момента да изглежда така, сякаш опасността е отминала, здравните експерти не бързат да обявят край на пандемията, тъй като рискът за най-узявимите групи остава висок. Дори футболната легенда Пеле в момента се лекува в болница след инфекция с COVID-19. В същото време той води битка с онкологично заболяване, така че опасността за живота му е осезаемо по-висока от времето преди появата на смъртоносния вирус.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 др Гей Билтс

    5 1 Отговор
    Ако беше отровена с Ковид/Новичок, нямаше да може да става от кревата.
  • 2 123456

    3 2 Отговор
    Хората с ХИВ са супер позитивни и жизнени, вие за един Ковид 19
  • 3 ЯнкуловТъпак

    6 0 Отговор
    Ти КовидИдиотаШумов ли заюестваш следобедно?
  • 4 Ковидарите

    7 1 Отговор
    Коронапсихопати!
  • 5 Псевдоним

    1 1 Отговор
    Има нещо сатанистко в този сериал.