Last news in Fakti

17 Октомври, 2013 14:25 5 753 1

"Живи легенди" на Ники Илиев с първи трейлър (видео)

  • ники илиев-
  • филм-
  • "живи легенди"-
  • "чужденецът"-
  • микеле плачидо-
  • орлин павлов

Орлин Павлов изпълнява главната роля във филма, участва и Микеле Плачидо

"Живи легенди" на Ники Илиев с първи трейлър (видео) - 1
Ники Илиев в сцена от новия филм "Живи легенди"


Първият трейлър на най-новия филм на Ники Илиев „Живи легенди” вече е факт. След успеха на дебютната лента „Чужденецът” младият режисьор ще зарадва феновете си с още един филм, в чийто екип личат познати имена като Орлин Павлов, Саня Борисова, Стефан Щерев, Яна Маринова, Георги Кадурин, Любомир Ковачев.

В запазена марка на Илиев се превръща участието на световноизвестен актьор в неговите ленти. След “шотландския боец”  Кристоф Ламбер в „Чужденецът”, този път ще се наслаждаваме на страхотната игра на звездата на италианското кино Микеле Плачидо.

Сюжетът обещава много комични, приключенски и малко тъжни моменти.

Павел е тридесет и няколко годишен мъж, работещ на висок пост в елитна банка. Един ден претърпява инцидент и изпада в кома. Когато се събужда се оказва, че има частична амнезия и не си спомня нищо след абитуриентския си бал. Следователно хората, които той чувства като най-близки в момента, са бившите му съученици. И той решава да се върне в родния си град, за да ги открие.

Пристигайки там установява, че те отдавна са поели в различни посоки, прекъснали са връзката помежду си и за най-голямо негово учудване са направили редица компромиси със себе си.

С детския си начин на мислене Павел решава да ги върне към тийнейджърските им години като ги забърква в поредица от щуротии, които преобръщат живота им по неочакван дори и за него начин.

Предстои да излезе и песента към филма в изпълнение на Орлин Павлов, който играе и главната роля. Официалната премиера на лентата ще бъде през февруари 2014 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 йордан йордан

    0 0 Отговор