5 Ноември, 2013 14:20 1 075 1

Раян Лесли посвещава парче на София

  • раян лесли-
  • концерт

Световноизвестният R&B певец ще изнесе концерт в НДК утре

Световноизвестният R&B певец и продуцент Райън Лесли ще изнесе втория си концерт у нас утре. Номинираният за “Грами“ музикант включва страната ни в световното си турне „Black Mozart“, съобщават организаторите.

Лесли, който при предишното си гостуване засне  в България своя нов клип именно е избрал София за една от финалните дестинации на турнето си. Запленен от страната ни, той дори възнамерява да кръсти една от новите си песни „София“.

На сцената в зала 3 на НДК ще излязат и български хип-хоп и R&B звезди като Бобо, Лора Караджова, Графа, Деси Андонова от PhutureShock, Кристо и BobyLeon. Специално за събитието от съседна Македония ще пристигне и Toni Zen, чието съвместно парче с Бобо достигна до класациите на MTV.

Освен концерта, звездата ще снима у нас и филм с български модел и актриса. Организаторите все още пазят в тайна подробности за жената, но Райън е бил впечатлен от нея при първото си посещение у нас през лятото.

Лесли често е наричан музикален гений, Черният Моцарт и Дете-чудо на своето поколение заради съвкупността от различни таланти и множество умения, които притежава. Той има четири студийни албума, главозамайващи продажби, челни позиции в десетки класации. Независим по дух, той отказва договор за милиони долари с лейбъла на хип-хоп гигантът Джей Зи, за когото създава редица интсрументали и основава своя собствена компания.

Едва 15-годишен е приет да учи в „Харвард”, а на 19 години излиза от университета с две дипломи по много тежки специалности - политически науки и макроикономика  В същото време проявява невероятен музикален талант – от дете свири на множество инструменти, между които пиано и тромпет, пее великолепно акапелно и сам пише музика.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    0 0 Отговор
    Не ме кефи тоя.