Last news in Fakti

30 Януари, 2024 19:56 1 162 5

Топ диджеи завладяват „омагьосаната гора“ на Elrow в София през март

  • elrow-
  • арена софия-
  • омагьосана гора

У нас събитието ще се случи за четвърти път

Най-екстравагантното световно парти ще акостира и у нас със своята „омагьосана гора“, която ще бъде изградена в столичната зала „Арена София“ на 9 март. Elrow, което някога е започнало като неделно сутрешно музикално събитие в Испания, вече се разпростира на пет континента и е сред най-популярните големи партита.

У нас събитието ще се случи за четвърти път, като този път темата е Enchanted Fores (Омагьосана гора) и ще бъде истинска приказка с множество главни герои.

Ще бъде една омагьосана гора в друго измерение, където природата оживява.

Където и да отидете, ще бъдете обградени от растения и животни от всякакъв вид и форма. Всичко се събужда, всичко ще ви говори. Очакват ви еднорози и цветни капки, ще танцувате заедно с брокатени пеперуди, ще си играете с малки митични създания и ще се разхождате из древни, бъбриви дървета и супер весели гъби.

Най-голямото издание на Elrow в София до момента, освен невиждани декори, с които ще потопят публиката в приказен свят, е подготвило и отличителен музикален състав. Ще събере на една сцена най-желаните артисти от клубната сцена като CLAPTONE, CLOONEE, MARC MAYA, PACO OSUNA, TONI VARGA, PAVEL PETROV и PEPPOU.

С ексцентричната си визия CLAPTONE е готов за приказното парти.

Топ диджеи завладяват „омагьосаната гора“ на Elrow в София през март

Източник: novini.bg


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Въй, въй!

    4 1 Отговор
    Елфи и хобити ще има ли?
  • 2 Чамкория

    4 0 Отговор
    Тук всички гори са омагьосани, само че вместо диджеи има само талсъми, караконджули, самодиви, а понякога мутри или вещици с труп в багажника.

    Коментиран от #3

  • 3 между другото

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Чамкория":

    И в Мрежата ги има. Чатих си с един репликон🧝🏼, който си живееше в гората. Винаги ми изпращаше отговорите с голямо закъснение.

    Коментиран от #4

  • 4 ...

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "между другото":

    Леприкон, не репликон. Извинявам се за грешката!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.