Last news in Fakti

5 Февруари, 2014 15:32 1 596 0

Четирима арестувани заради смъртта на Филип Хофман

  • филип сеймур хофман-
  • актьор-
  • хероин-
  • наркотоци-
  • свръхдоза

Трима мъже и една жена бяха задържани при обиска на три апартамента в Манхатън

Четирима арестувани заради смъртта на Филип Хофман - 1
Снимки АП/БТА

Четирима души са били арестувани като част от разследването на смъртта на актьора Филип Сеймур Хофман, който се предполага че почина от свръх доза хероин, съобщава Си Ен Ен.

Американската полиция тази нощ е заловила трима мъже и една жена с над 350 пликчета хероин, съобщава в. "Ню Йорк Таймс", позовавайки се на неназовани полицейски служители. Акцията се е провела в три апартамента в сграда в Манхатън. Според данните разследването на смъртта на Хофман довела полицията в сградата.

46-годишният носител на наградата Оскар почина в неделя от вероятна свръхдоза хероин, тъй като на ръката му беше открита забита спринцовка.

В апартамента му бяха открити между 50 и 70 дози хероин и множество спринцовки. На пакетите е имало маркировки „Асо купа" и „Асо пика", които се маркировка на уличните търговци на Ню Йорк.

Вчера полицията съобщи, че хероинът в апартамента на Хофман не съдържал фентанил, силно добавено вещество, което се открива в 22% от завършилите със смърт свръхдози в Пенсилвания в последно време.

Все още обаче не е съобщена окончателна причина за смъртта на актьора, тъй като полицията се опита да сглоби последните му часове с помощта на видео наблюдение и проверка на компютрите, намерени в дома му. Полицията съобщи, че той бил открит на пода в банята, облечен в къси панталони и тениска. Хофман живеел в апартамент под наем на улица Бетюн 53 в Уест вилидж.

В дома на Хофман са били открити всякакви други медикаменти някои, от които се изписват при лечение на наркомзависими.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА