Last news in Fakti

4 Февруари, 2014 12:40 2 639 0

Приятелката на Филип Сиймур Хофман го изгонила от общия им дом

  • филип сиймур хофман-
  • наркотична зависимост-
  • почина-
  • мими о`донъл-
  • хероин

Над 50 дози хероин открити в апартамента, който актьорът наел

Приятелката на Филип Сиймур Хофман го изгонила от общия им дом - 1
Репортери пред дома на актьора. Снимки: АП/БТА

Приятелката на известния американски актьор и носител на награда „Оскар“ Филип Сиймур Хофман, който почина в неделя от свръхдоза наркотици, малко преди смъртта му го изгонила от общото им жилище заради хероиновата му зависимост. Това разкри в. „Ню Йорк Поуст“, позовавайки се на приятели на актьора.

Според източника, Хофман с всички сили се опитвал да остане чист, но отдавнашната му партньорка Мими О`Донъл въпреки това го помолила да напусне апартамента, за да бъде по-далеч от трите им деца, докато се съвземе. Затова преди около три месеца актьорът наел жилище за 9800 долара в близост до семейния дом, който обитавал заедно с дизайнерката Мими и наследниците си – съответно на 10, 7 и 5 години.

46-годишният актьор беше намерен мъртъв в неделя сутринта на пода в банята си с игла от спринцовка в лявата ръка. Според експертите, той е бил починал поне няколко часа по-рано.

При обиска полицаите намерили пет празни пакетчета от наркотик, още две под кревата и едно на масата, а в мивката била обгорялата лъжичка, в която обикновено хероинът се  подготвя за употреба. Открити били и 70 пакетчета с хероин в чекмедже на масата, както и игли и спринцовки в гостната.

По данни на Си Ен Ен намерените дози хероин били 50, а използваните спринцовки – над 20.

Филип Сиймур Хофман неведнъж е декларирал, че е имал проблеми с наркотичната си зависимост, но в продължение на 23 години е успял да се опази чист и не е употребявал дрога. В миналата година обаче носителят на „Оскар“ се срина и се върна към самоубийствения навик и се наложи да прекара 10 дни в рехабилитационнен център.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА