Last news in Fakti

14 Февруари, 2014 18:10 20 088 2

Сестрата на Джулия Робъртс се самоубила заради нея

  • джулия робъртс-
  • сестра-
  • нанси моутс-
  • мъртва-
  • се самоубила

Актрисата цял живот тормозела Нанси заради излишните й килограми

Сестрата на Джулия Робъртс се самоубила заради нея - 1
нанси показва снимка, на която е с Джулия и майка им

Сестрата на холивудската звезда Джулия Робъртс – 37-годишната Нанси Моутс, която беше открита мъртва в Лос Анджелис в неделя, няколко седмици по-рано написала отчаяно писмо от 5 страници, разкриващо мъчителните отношения с по-голямата й полусестра. В него Нанси се оплаквала, че семейството я е отхвърлило, съобщи „Ню Йорк Дейли Нюз“.

Сега вече следствените органи не се съмняват, че Моутс съзнателно сама е сложила край на живота си. На 3 от страниците в посланието й подробно се описва как именно Джулия я е довела до това решение, 1 страница е посветена на тяхната обща майка, която нанси много обичала, а на последната страница самоубийцата се извинява на годеника си Джон Дилбек за болката, която му причинява.

Именно Дилбек открива тялото на Моутс във ваната в един от апартаментите в Лос Анджелис, където тя работела като гледачка на домашните любимци на собствениците. Според патоанатомите смъртта й е настъпила 12 часа по-рано поради приета огромна доза хапчета.

Нанси Моутс е дъщеря на Бети Лоу – майка и на Джулия, и на втория й съпруг Майкъл Моутс. Конфликтът между сестрите се разгорял миналото лято след интервю на Нанси, в което тя обяснява, че Джулия не й позволявала да посещава болната им майка.

Няколко дни преди да посегне на себе си, Моутс написала в своя блог в социалната мрежа Туитър: „Сестра ми казва, че има толкова много приятели и почитатели, че не се нуждае повече от ничия любов. Просто да знаете каква кучка е „любимката на Америка“. Нима искате да сте фенове на такъв жесток човек?!“

Този текс е бил видян от ползвателите в понеделник вечер, а във вторник сутринта изчезнал, но редакцията на изданието потвърждава, че го е написала самата Нанси Моутс преди смъртта си.

Нанси през целия си живот се бори с наднорменото тегло и страда, че живее в сянката на бляскавата си доведена сестра. „Когато бях ученичка, тя вече беше голяма и през цялото време ме караше да се чувствам дебела. Това много ме нараняваше и огорчаваше“, пише Моутс в предсмъртните си записки.

Неотдавна Нанси се подложила на операция за хирургическо намаляване на стомаха, като смятала, че това ще й помогне да се втали и да стопли отношенията с холивудската дива.

Самата Джулия Робъртс излезе с изявление във връзка с трагедията, в което се казва, че семейството е потресено и дълбоко опечалено.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    3 1 Отговор
    трагедия жалко за момичето
  • 2 Симеон Тасев

    0 2 Отговор
    ЛЪЖА