Last news in Fakti

20 Февруари, 2014 13:58 3 871 0

Публикуваха завещанието на Филип Сиймур Хофман

  • филип сиймур хофман-
  • мими о`донъл-
  • завещание

Актьорът остява по-голяма част от половинмилионото си състояние на дългогодишната си партньорка

Публикуваха завещанието на Филип Сиймур Хофман - 1
Актьорът с приятелката си Мими О`Донъл, на която оставя голяма част от състоянието си

Завещанието на холивудския актьор Филип Сиймур Хофман, който бе открит мъртъв след свръхдоза наркотици в началото на февруари, бе обнародвано в съд в Ню Йорк, съобщи АП.

От 13-страничния документ, подписан от Хофман през 2004 г., следва, че по-голяма част от състоянието му, което се оценява на повече от половин милион долара, остава за Мими О`Донъл – дългогодишна приятелка на актьора, от която той има 3 деца.

На името на сина си Купър, който в момента на съставяне на завещанието е бил единственото му дете, киноасът е създал тръстов фонд. Част от парите в него момчето може да получи при навършване на 25 години, а останалата – след като стане на 30.

Хофман и О`Донъл са живели заедно 15 години, но в последно време двойката беше разделена поради пристрастеността на актьора към наркотиците.

В документа Филип Хофман иска синът му Купър, който сега е на 10 години, да расте в 3 конкретни американски града – Ню Йорк, Чикаго или Сан Франциско. По този начин той щял да се приобщи към културата, изкуството и архитектурата. Ако по някаква причина младежът не може да живее в тези мегаполиси, по изричното желание на баща си трябва да пребивава в тях поне два пъти годишно. В списъка на Хофман отсъства Лос Анджелис, макар той да е известен предимно като холивудски актьор.

За наследството на двете по-малки дъщери - 7-годишната Талула и 5-годишната Уила, родени след изготвянето на документа, логично в завещанието не се споменава. Те са включени в допълнителни документи, уточнява АП.

В рамките на делото за смъртта на актьора са задържани четирима души, които вероятно са му продавали дрога.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА