Last news in Fakti

18 Февруари, 2014 17:07 2 752 1

Доставчикът на Филип Сиймур Хофман може да е убил и други звезди

  • филип сиймур хофман-
  • свръхдоза-
  • доставчик-
  • робърт уайнбърг-
  • ейми уайнхаус

Музикантът Робърт Уайнбърг бил близък с Ейми Уайнхаус и Жан-Мишел Баския

Доставчикът на Филип Сиймур Хофман може да е убил и други звезди - 1
Ейми Уайнхаус

Джаз музикантът Робърт Уайнбърг, заподозрян в продажба на хероин на починалия от свръхдоза актьор Филип Сиймур Хофман, е бил близък поне с три звезди, простили се с живота по същия начин, съобщи TMZ.

Според таблоида, Уайнбърг е бил приятел с прочутия нюйоркски художник Жан-Мишел Баския и през 80-те години двамата заедно се инжектирали с хероин в дома на музиканта – същия, където и Хофман приемал доставки от него и където вероятно е получил и смъртоносната доза. Баския умира след предозиране с хероин през 1988 г., когато е в дълбока депресия заради смъртта на своя близък приятел и колега Анди Уорхол.

Освен това Уайнбърг е свирил с Ейми Уайнхаус и е бил неин довереник, но в интерес на истината не съществуват свидетелства, че двамата са се дрогирали заедно. Певицата почина през 2011 г. в резултат на остро алкохолно отравяне след няколкогодишна злоупотреба с наркотици.

57-годишният Робърт Уайнбърг беше задържан за притежание и съхранение на наркотици, но отрича да е продавал на Хофман, който беше открит мъртъв в банята на апартамента си на 2 февруари със забита спринцовка в лявата ръка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Иван

    1 0 Отговор
    ВИНАГИ СЪМ МИСЛЕЛ ,ЧЕ М НОГОТО ПАРИ ВОДЯТ ДО това!