Last news in Fakti

25 Февруари, 2014 19:36 1 108 0

Пиърс Броснан пристигна в София

  • пиърс броснан-
  • пристигна-
  • трилър-
  • "сървайвър"-
  • джеймс бонд

Чаровният изпълнител на Джеймс Бонд ще се снима у нас в трилъра Сървайвър

Пиърс Броснан пристигна в София - 1
Снимка: БТА

Един от най-чаровните изпълнители на ролята на Джеймс Бонд – Пиърс Броснан, участвал в 4 епизода от поредицата, пристигна днес по обяд у нас. Актьорът излезе от ВИП-терминала на летище София точно в 13.30 часа, дегизиран с мека шапка борсалино и черно кожено яке.

Той бе любезен да раздаде автографи, да размени няколко думи с родните журналисти и фенове, даже демонстрира познанията си по български с фразата „Здравейте, как сте?“.

Броснан сподели, че „Сървайвър“ - филмът, в който ще се снима тук, е трилър, в който ще участват още суперзвезди – Мила Йовович, Ема Томпсън, Анджела Басет, Дилън Макдермът. Утре се очаква в София да кацне и красивата Йовович.

Снимките в България ще продължат до две седмици, преди това камерата се е въртяла в Лондон. Режисьор на продукцията е известният Джеймс Мактийг ("Гарванът", "В като вендета" и др.), който вече е тук. Премиерата на лентата е предвидена за 2015 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА