Last news in Fakti

26 Февруари, 2014 15:58 1 076 0

Мила Йовович у нас за снимките на супер трилър

  • мила йовович-
  • "сървайвър"-
  • трилър-
  • българия

Заедно с Пиърс Броснан холивудската звезда ще участва в снимките на трилъра Сървайвър

Мила Йовович у нас за снимките на супер трилър - 1
Снимка БТА

Актрисата Мила Йовович пристигна днес в София за снимките на филма "Сървайвър", в който си партнира с друга холивудска звезда известна с ролята си на агент 007.

Актрисата ще остане в България около две седмици. Вчера (25 февруари) на българска земя кацна и партньорът на Йовович - Пиърс Броснан.

Част от снимките са направени в Лондон, но най-силните сцени ще бъдат заснети в столичния кв. Кремиковци, където за целта се изграждат специални съоръжения. Екипът ще използва и лондонския декор в киноцентъра "Бояна".

Във филма зеленооката красавица се превъплъщава в държавен служител, назначен в американското посолство в Лондон. Основната й задача е да предотвратява влизането на потенциални терористи на територията на САЩ. Работата й се оказва особено затруднена, тъй като попада в центъра на план за собственото й убийство, става жертва на шантаж и дори е обвинена в престъпление. Основният й враг е героят на Пиърс Броснан. В лентата участват още Ема Томпсън, Анджела Басет и Дилън Макдермът.

Това не е първото посещение на Мила Йовович в България. Миналото лято тя гостува у нас за снимките на екшъна "Непобедимите 3", а през 2008 г. снима "Четвъртият вид". Актрисата пристигна у нас заедно със съпруга си - режисьорът Пол Андерсън и дъщеричката им Евър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА