28 Февруари, 2014 11:51 7 321 0

Рокаджията Тома Здравков заподозрян...в убийство

  • джоан роулинг-
  • робърт галбрейт-
  • криминален роман-
  • зовът на кукувицата

Престъплението ще бъде разплетено по време на бг премиерата на криминалния роман на Джоан Роулинг

Рапърът-политик Ghettoman, рок звездата Тома Здравков и актьорът Йосиф Шамли са заподозрени в убийство, а разследването се води от актьора Кирил Ефремов, Гери Турийска и... публиката.

Това ще се случи на 4 март от 20.00 часа в Champagne Room Art Club в столицата, където ще се проведе първата по рода си криминална премиера на книгата „Зовът на кукувицата“ на Робърт Галбрейт – псевдоним на един от най-продаваните автори в света, Джоан Роулинг. 

В ролите на главни заподозрени по случая ще бъдат рапърът-политик Ghettoman, рок звездата Тома Здравков и актьорът Йосиф Шамли, а разследването ще се води с помощта на „главен детектив“ Кирил Ефремов и неговата изключително находчива помощничка - Гери Турийска.

В ролята на главен разследващ обаче ще бъдат всички присъстващи, които ще трябва да решат кой е убиецът!

„Зовът на кукувицата“ е вълнуващ детективски роман, който потапя читателите в атмосферата на съвременен Лондон, с разнообразните му социални прослойки и живот на високи обороти. Книгата, която се чете на един дъх, проследява изпълненото с неочаквани обрати разследване на смъртта на любимката на Великобритания – моделът Лула Ландри, трагично загинала при подозрителни обстоятелства.

Затова от издателство „Колибри“ решават да вдъхнат живот на петте най-колоритни персонажа в романа и да провокират публиката да се включи в разследването заедно с:
Детектив Корморан Страйк – ветеран от войната в Афганистан, наскоро зарязан от годеницата си и принуден да живее в офиса си;
Робин – неговата изключително находчива и интелигентна секретарка;
Еван Дъфийлд – рок звезда и приятел на Лула Ландри;
Дийби Мак – рап звезда и бивш престъпник, вманиачен фен на Лула;
Джон Бристоу – адвокат и доведен брат на Лула Ландри.

На събитието всички заедно ще се потопим в атмосферата на тайнствен, нощен Лондон, ще пием британски питиета и ще слушаме музика So British. Входът е свободен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА