1 Септември, 2024 08:10 1 457 4

Хип-хоп легендите Delinquent Habits с концерт в "Маймунарника"

  • delinquent habits-
  • хип-хоп-
  • концерт

Американците ще се изявят в столицата на 5 септември

На 5 септември, четвъртък, калифорнийската хип-хоп институция Delinquent Habits ще се завърне в България на лятната сцена на „Маймунарника“ в Борисовата градина, предаде bTV.

Kато специален гост към шоуто на групата ще видим и легендарният Sick Jacken от Psycho Realm.

Delinquent Habits ще бъдат в следният състав - Ives Irie, Sick Jacken и DJ Invincible.

Освен познатите хитове на групата като Tres Delinquentes, Lower Eastside, This Is L.A., Return of the Tres, Feel Good, California, ще очакваме и тракове от Sick Jacken.

В сегашния си състав участията на Delinquent Habits са енергични и това ще го видим с очите си за първи път в този състав на 5 септември.

Сръбската рап-кор формация Iskaz се присъединяват към концерта на Delinquent Habits за датата им в София. Групата е създадена през 2006 г. и с пет издадени албума те са една от най-енергичните концертни групи в региона.

Свирили са на повечето от съществуващите в момента фестивали в Сърбия, Черна гора, Словения, Босна, Хърватия, както и на турнета в Гърция, Румъния и Германия.

Те неколкократно са били подгряваща група на Dog Eat Dog, както и на Guano Apes в Черна гора, както и на Hed Pe в София.

Първите 200 Early Bird билета за концерта вече са разпродадени. В момента цената за един билет е 40 лв., като след изчерпването на 500-те броя ще бъдат на цена от 45 лв.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Опааа

    6 8 Отговор
    Къде другаде ще се изявят маймуните освен в маймунарника!!!

    Коментиран от #4

  • 2 лют пипер

    2 1 Отговор
    На София вече "Маймунарника" ли й казват? Уее,мауе!
  • 3 реване

    1 1 Отговор
    КОлтура,к во да прайш?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.