11 Септември, 2024 11:31 4 447 9

RICCHI E POVERI идват в България за сензационен концерт на 30 ноември

  • ricchi e poveri-
  • ричи е повери-
  • концерт-
  • италия-
  • българия-
  • турне-
  • ндк

Шоуто ще се проведе в зала 1 на НДК, а билетите ще се продават от 13 септември

Италианските музикални легенди и любимци на няколко поколения меломани RICCHI E POVERI ще изнесат концерт в зала 1 на НДК на 30 ноември тази година.

Изпълнителите на мегахитовете „Sarà perche ti amo“, „Che sarà“,“Made in Italy“, “Se m’innamoro“, “Mamma Maria”, “La prima cosa bella”, “Voulez-vous danser”, „Ma non tutto la vita“ и много други, печелят неведнъж награди на фестивала "Санремо" и са най-често присъстващите в световните музикални класации италиански изпълнители.

Звездният път на RICCHI E POVERI започва в Генуа през далечната 1968 година и в момента продължават да са суперзвезди, сияещи на сцената.

Билети за концерта ще се продават от 10:00 часа на 13 септември, петък онлайн и в мрежата на Еventim.bg. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени са: книжарници Ориндж, бензиностанции OMV, магазини На тъмно, Office 1 Superstore, Технополис и касите на Български Пощи.

След големия успех на Санремо в началото на тази година с песента „Ma non tutto la vita“ дуетът добави за много кратко още един мегахит, който феновете на хубавата музика изкупиха няколко пъти така, че и той придоби Мултиплатинен статус. Закономерно след това лятното турне „RICCHI e POVERI SUMMER TOUR“ стартира с напълно разпродадени концерти.

Шоуто, което предстои у нас е увлекателно тържество, което проследява над 50 годишната кариера на групата, в което историиите се преплитат със съвременността чрез репертоар от големи хитове, като: „La prima cosa bella“, „Che sarà“, „Mamma Maria“, „Voulez vous danser“, „Se m’innamoro“ и „Sarà perché ti amo“ и до последния от тази година „Ma non tutta la vita“.

По време на турнето и до сега Анджело и Анджела са придружени от Антонио Ругиеро на китари, Роберто Чиапета на бас, Алфредо Биондо на клавишни и Джанпаоло Ноче на барабани.

 

Ricchi e Poveri

са най-популярната световно призната италианска група. С над 30 милиона продадени записа и 30 издадени албума, те се превърнаха в култов културен феномен, печелейки голяма популярност и сред възрастовата група между 18 и 34 години. За изненада на всички. „Ma non tutta la vita“ влезе в Топ 10 в Италия в Spotify, Amazon Music и iTunes, потвърждавайки, че е сред най-слушаните песни в Италия на всички основни дигитални платформи - общо над 30 милиона слушания само в Италия. След като многократно надхвърлят прага от 8 милиона месечни слушатели в Spotify, те все още са артистите с най-много месечни слушатели на платформата сред участвалите в 74-ия фестивал в Санремо. Клипът влезе в Топ 10 на най-гледаните видеоклипове в YouTube в раздел Музика и във VEVO с милиони гледания. В TikTok песента стана вирусна до степен да бъде една от най-популярните песен в Италия за повече от две седмици с повече от 340 хиляди творения и 630 милиона гледания.

“Ma non tutta la vita” е декларация за намерение, поп превод на философията на момента, на тук и сега, на любовта, която се очаква, но не за цял живот, пътищата, по които да поемете, възможностите, които не бива да пропускате. Песента е написана от Edwyn Clark Roberts, Cheope и Stefano Marletta, а аранжимента е на Merk&Kremont и Edwyn Roberts. Тя е химн за пълноценния живот:

"Тази песен е покана за действие - казват Анджела Брамбати и Анджело Соджу - да се предизвикаш да преследваш това, което искаш не само в емоционалната сфера, в отношенията с хората, а и като цяло в нещата, които разпалват страстите ти."

Преживейте невероятни моменти и си подарете много настроение заедно RICCHI E POVERI и вечните им хитове в Събота, 30 ноември, зала 1 на НДК с начало в 20.00 часа.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ами сега

    0 11 Отговор
    RICCHI E POVERI (руси и червенокоси) Не виждам нито руси, нито червенокоси.

    Коментиран от #5, #6

  • 2 Старец

    0 8 Отговор
    Тези кои са?
    Имаше на времето едни "Рики е Повери", на тях ми мязат!
    Сори съм с езиците.
    Предпочитам български текстове!

    Коментиран от #4

  • 3 немо

    1 5 Отговор
    Само че единият от триото вече почина....Онзи с мустака. Сега са 2/3 от Рики е повери, т.е. не е същото
  • 4 Факт

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Старец":

    Факти са български сайт и затова по-голямата част от текста е на български.
  • 5 урко

    13 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ами сега":

    Значи "богати и бедни". Не знам какви руси и червенокоси ти се привиждат. Гледането на много порно сайтове е вредно за здравето

    Коментиран от #9

  • 6 Идън

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ами сега":

    В превод- богати и бедни.
  • 7 Хейт

    2 4 Отговор
    И кое му е сензационното? Само двама от общо четирима членове (другата жена се отказа, а другият мъж почина наскоро). И в момента вече хептен не могат да пеят. За повечето песни просто пускат плейбек.
  • 8 Сандо

    5 0 Отговор
    Каква огромна загуба за културата е тоталното и превземане от англосаксите.А беше време,когато единствената ни телевизия предаваше директно фестивала Сан Ремо.
  • 9 Порноманяк

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "урко":

    Въобще не е вредно