16 Септември, 2024 05:49 834 3

"Мечката" обра повечето награди при комедийните сериали на наградите "Еми" ВИДЕО

  • наградиеми-
  • комедии-
  • филми

Джийн Смарт спечели третата си награда за ролята си на комедиантка в "Хитринки"

Ресторантьорската история "Мечката" спечели в три от четирите комедийни категории на наградите "Еми", но Джийн Смарт спечели третата си награда за ролята си на комедиантка в "Хитринки", предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес, цитирани от БТА.

Джереми Алън Уайт и Ебон Мос-Бахрах спечелиха за втори пореден път награди "Еми" за най-добър комедиен актьор и поддържащ актьор.

"Този сериал промени живота ми и ми вдъхна вяра, че промяната е възможна", заяви Уайт, докато приемаше наградата си на сцената на театъра Пийкок в центъра на Лос Анджелис.

И двамата получиха същите награди на предишните "Еми", които се проведоха през януари, след като стачка в Холивуд попречи на нормалното им провеждане.

Лиза Колон-Заяс спечели изненадващо трета награда "Еми" за мечката, за най-добра поддържаща комедийна актриса.

Публиката аплодира Джийн Смарт на крака, след като тя получи третата си награда "Еми" за ролята на седемдесетгодишната комедиантка Дебора Ванс в "Хитринки".

"Оценявам това, защото просто не получавам достатъчно внимание", пошегува се тя на сцената.

Сериалът спечели и четвърта награда, която беше получена от създателя му Кристофър Сторър.

Наградите при драматичните сериали започнаха с награда за най-добра поддържаща драматична актриса за австралийката Елизабет Дебики, за ролята ѝ в "Короната".

Били Крудъп спечели "Еми" за най-добър поддържащ драматичен актьор за ролята си на интригант в "Сутрешното шоу".

Носителите на награди "Еми" се избират от близо 22 000 изпълнители, режисьори, продуценти и други членове на Холивудската телевизионна академия, припомня Ройтерс.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Бледолик

    3 0 Отговор
    Нема как да се мине без негри...
    П.П: Ти да видиш, "Факти" са вкарали в бота за забранени думи и "негър"... Ега ти падението!
  • 3 Да и много

    1 0 Отговор
    ми е интересно защо във африкански тематики цариците и тем подобни не са бели.
    Значи щом малката русалка и други приказки и така на татък се напълни с црни що африканските приказки не са със бели.Да не говорим че всички филми вече са пълни със ге..ве особенно при вампирите.
    Мандела какво му пречи да е бял тогава.
    Ако прочетете малко история пиратите по африка са влачели хиляди бели роби по пазарите на Алжир, Мароко за тях нищо не се споменава.