9 Октомври, 2024 13:35 312 2

Expo City в Дубай ще се превърне в коледно селище

  • expo city -
  • дубай-
  • коледа-
  • селище-
  • дядо коледа

Коледният базар ще се завърне в Expo City Dubai през декември 2024 г.

Expo City в Дубай ще се превърне в коледно селище  - 1
Снимка: Expo City Dubai


Коледното селище на Expo City Dubai ще се завърне за трети път през декември 2024 г. Зимното градче ще работи от 6 до 31 декември всеки ден от 14:00 до 22:00 часа. Посетителите ще могат да видят как известната площадка позната на всички като "Al Wasl Dome" ще бъде превърнат в работилницата на Дядо Коледа.

Посетителите ще могат да заведат своите малки и големи деца да се срещнат с истинските Дядо Коледа и госпожа Клаус, да се полюбуват на снежното кълбо в Al Wasl Plaza, да се разходят из тематичния зимен пазар, да пеят коледни песни с оркестър оловни войници, да сглобяват различни играчки или да карат кънки на лед.

Във фабриката за играчки на Дядо Коледа децата могат сами да приготвят джинджифилови сладки, да участват в работилници за изработване на коледни венци и украса за коледната елха, да напишат писмо до Дядо Коледа и да го пуснат в специална пощенска кутия.

Гостите ще могат също да присъстват на концерти с участието на женския оркестър на Al Firdaus Expo City, който акомпанира ученическия хор и изпълнява класически коледни песни.

Входът в коледното градче ще струва 40 дирхама за възрастен, за деца под пет години входът е безплатен. Някои събития и семинари може да изискват допълнителни такси.

Източник: Gulf News

Превод от оригинала: Оля Ал-Ахмед


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 !!!?

    2 1 Отговор
    Защо в Дубай, Кувейт, Саудитска Арабия, Йордания, Оман, Сирия, та даже Египет Палестина не тема !?
    А тук Копейките си късат ризите за "Хамас", "Хизбула" и Наасрала...!!!