Last news in Fakti

8 Април, 2014 16:00 1 484 0

Hidden Orchestra отмениха участие у нас

  • hidden orchestra-
  • музиканти-
  • катастрофа-
  • концерт-
  • tricky

Виртуозния джазов квартет е претърпял тежка катастрофа в Сърбия

Hidden Orchestra, които утре трябваше да са част от концерта на трип-хоп изпълнителя Tricky няма да излязат на сцената, съобщиха организаторите.

Групата е претърпяла тежка катастрофа преди 2 дни на сръбската магистрала. За щастие всички членове са живи, но някои от тях са с нелеки наранявания.

Групата обяви, че отменя всички предстоящи концерти от турнето, но текат преговори по пренасрочване на датата.

Организаторите се извиняват на феновете на бандата и се надяват възможно най-скоро да доведат виртуозния джазов квартет у нас.

Ето и официалното писмо, което мениджърът на групата изпрати вчера:

За съжаление групата претърпя много лоша автомобилна катастрофа вчера близо до Белград на магистралата на Сърбия. Членовете на бандата имат лоши наранявания и травми, за които се наложи сериозна лекарска намеса. Барабанистът не може да използва едната си ръка, а звуковият инженер е приет в болница. Бусът, с който се предвижваха е разбит, а инструментите им са трайно повредени. В момента групата се занимава с адвокати, болница и полиция. За съжаление, нямаме друг избор, но ще се наложи да отменим всичките си предстоящи участия от турнето. Артистите биха искали да пренасрочат участието си за друга дата, но това ще може да се обсъди в близките дни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА