Last news in Fakti

28 Април, 2014 12:28 1 072 0

На 6 май безплатен вход в НИМ

  • ним-
  • вход-
  • свободен-
  • 6 май

Само в този ден цените на голяма част от книгите на историческа тематика, които се продават в НИМ, ще бъдат намалени наполовина

На 6 май 2014 г. Гергьовден и Ден на Българската армия, вратите на Националния исторически музей /НИМ/ ще бъдат празнично, широко и свободно отворени за посещение от 9.30 до 18 ч.

Всички исторически и културни ценности, с които НИМ разполага,   обновената експозиция на Зала 2 – „Античност” и прочутото напоследък златно съкровище от Дъбене в зала 1 ви очакват с цялото си великолепие, съобщават от музея.

Само в този ден цените на голяма част от книгите на историческа тематика, които се продават в НИМ, ще бъдат намалени наполовина.

Първите десет посетители ще получат подарък –по екземпляр с автограф от книгите на директора на НИМ Божидар Димитров:„Войните на България за национално обединение 1885, 1912-1913,1915-1918г.”и “Българската християнска цивилизация”.  Двете книги ще бъдат в продажба с намалени цени с автограф от автора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА