Last news in Fakti

20 Май, 2014 14:35 3 616 0

Лятно музикално училище изненадва децата с подаръци и томбола

  • модо - българия-
  • лятно музикално училище-
  • томбола-
  • подаръци-
  • деца-
  • музикален инструмент

Малките са истински щастливи, когато дните им са изпълнени с пълноценни преживявания, вярват организаторите от Модо - България

Модо – България отново организира Лятно музикално училище, записванията за което вече са в ход. В рамките на записванията ще има томбола с девет безплатни едноседмични ваучера, както и подаръци от Thinx, Imaginarium и Harmonica. В томболата освен с ранно записване за курса ще може да се участва и с оцветяване на музикален инструмент като този, който показваме в публикацията.

Ето как организаторите представят своя любопитен арт проект, за който читателите могат да се информират и от сайта www.school.modo.bg.

Какво представлява?

Курсът въвежда децата в света на музиката чрез разнообразни дейности, които целят обогатяване на тяхната обща култура и възпитаване на любов към изкуството. Програмата е изготвена с вярването, че малките са истински щастливи, когато получават нови знания и дните им са изпълнени с пълноценни преживявания. Заниманията се провеждат всеки делничен ден от 9 до 14 ч. в музикалната къща на Модо на ул. “Шандор Петьофи” №55 в София.

За кого е подходящо?

Лятното музикално училище е подходящо за деца от 5 до 10 години, които имат интерес към музиката. Предлагат се четири едноседмични варианта на програма, като продължителността на всяка тема от курса е една седмица. Предварителна музикална подготовка не се изисква за тема “Сол ключ”. За теми “Ария”, “Соната” и “Концерт” са необходими основни познания за нотите. В курса могат да се включат както деца, занимаващи се с музикален инструмент, така и техни връстници, които за първи път ще имат досег с музиката.

Каква е програмата?

В програмата са включени основните компоненти на музикалното образование – уроци по два различни инструмента (по избор между пиано, цигулка, виолончело, ксилофон или арфа), история на музиката, пеене, занимания по ритъм и дирижиране, както и нотопис. Капацитетът е 16 деца на седмица, разделени в различни групи. През месеците юли и август на 2014 г. ще се проведат девет сесии на курса.

Цена

Курсът е с цена 150.00 лв. за една седмица, обядът се заплаща допълнително и струва 30.00 лв. за една седмица. Предлага се 10% отстъпка за второ дете от семейство, както и за записване за повече от една седмица.

Томбола

Ранното записване до 31 май 2014 г. включително осигурява участие в томбола за девет седмични ваучера и още много награди от Imaginarium, Thinx и Harmonica. В томболата участват и всички, които изтеглят, оцветят и изпратят рисунка на музикален инструмент до [email protected]. Наградите ще се изтеглят на 1 юни – Деня на детето.

Факти.бг е медиен партньор на събитието. 

За записване, контакт и повече информация:

Симона Ковачева

0896 616 460, [email protected]

www.school.modo.bg


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА