9 Юли, 2014 15:27 1 937 1

Памела Андерсън се развежда след само 6-месечен брак

  • памела андерсън-
  • развод-
  • рик саломон

Тя се развежда за втори път с филмовия продуцент Рик Сaломон

Памела Андерсън се развежда, след като само преди 6 месеца се венча за втори път за своя съпруг Рик Сaломон, съобщи „Пийпъл“.

Звездата от сериала „Спасители на плажа“ е подала документи за развод на 3-ти юли. Като причина за раздялата тя е посочила „непреодолими различия в характера“. За пръв път Андерсън се омъжи за филмовия продуцент Сaломон през 2007 г. Тогава бракът им продължи отново само няколко месеца, преди да бъде анулиран. Те започнаха да се срещат отново в края на миналата година, като след кратка връзка повториха пътя си под венчилото.

Това е четвърти развод за Памела Андерсън. За пръв път тя се омъжи през 1995 г. за барабаниста на рок групата „Моутли крю“ Томи Лий.  Техният брак беше изпъстрен от скандали и противоречия, като се разведоха три години по-късно. Андерсън има двама сина от Лий, като двамата на няколко пъти правиха опити да се съберат отново. През 2006 г. тя се омъжи за рок певеца Кид Рок, но и този й брак продължи по-малко от година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 трезво мислещ

    1 0 Отговор
    Кво да прави момичето като отвертката на пича е малка,ако не го усеща дълбоко мацката няма насита.