Last news in Fakti

5 Август, 2014 11:19 966 0

Белослава представя нов летен хит

  • белослава-
  • представя-
  • хит

Лежерно настроение се усеща от клипа на Лятото надзърта зад ъгъла, направен като приятелска мейкинг сесия

Белослава ще поднесе на своите почитатели премиерното изпълнение на живо на своя нов летен хит „Лятото надзърта зад ъгъла“, който отскоро се завъртя в българския радиоефир.

Лежерното настроение на усещането за лято се излъчва и от клипа, направен като приятелска мейкинг сесия.

Море, залив, птици, слънце и бряг – задължителните знаци на морското изживяване на лятото - смесва като в лек, елегантен коктейл за дълъг следобед текстът на новата песен.

Специален аранжимент на песента за случая е направил маестро Живко Петро.

Премиерата ще по време на проекта Summer Jam първо във Варна на 25 август, а след това и в Бургас на 6 септември.

Очакван като свеж финал на лято 2014 във Варна и Бургас, концертът ентусиазира феновете на Орлин Павлов, Белослава, Любо Киров, маестро Живко Петров и JP3 в очакване на музикално приключение в Летните театри на двата най-големи морски града.

На сцената му ще излязат JP3 трио - Живко Петров, пиано, Веселин Веселинов - Еко, бас, Димитър Семов, ударни.  В проекта ще се включат още китаристът Ангел Дюлгеров и тромпетистът Росен Захариев – Роко.

Ще се добави и звукът на два музикални полюса – от една страна изтънчеността на класическите музиканти от Арена квартет, а от друга - горещия ритъм на любимеца на публиката Калин Вельов, чиито фенове отдавна го очакват на сцената в морските градове. И един много млад глас ще се включи като бек вокал – Елена Кокорска, за която маестро Живко Петров казва, че е от големите надежди на родната сцена.

Този цял клуб от приятели ще поднесе на публиката и нови аранжименти на тоталните хитове на Белослава - „Две луни” и „Слушай ме“, на Любо Киров - „Мога”, „Има ли цветя” и „Имам само теб”, на Орлин Павлов - „Джеймс Бонд“, „Секунда“ и „Живи легенди“.

Организаторите обещават и песен изненада с участието на тримата приятели.

Билетите за концертите са  на цени от 20 до 40 лв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА