Last news in Fakti

11 Август, 2014 17:48 7 937 3

Шараните на Борисов и последвалите шеги

  • бойко борисов-
  • шарани-
  • риболов-
  • шеги

Мнозина от потребителите в социалната мрежа направиха свой прочит на снимката

Бившият премиер и настоящ лидер на ГЕРБ Бойко Борисов се похвали в личния си профил във Фейсбук със съботния си улов – 2 големи шарана. Тази публикация, илюстрована със снимка и коментар: „Когато кълве, наистина кълве“, предизвика вълна от шеги и колажи в социална мрежа.

Снимката, на която Борисов е гол до кръста и държи два едри шарана е споделяна над 1000 пъти, има над 900 коментара и е харесан от над 10 500 потребителя. 

Повечето от почитателите на лидера на ГЕРБ го насърчават и се възхищават на рибарските му умения. Някои от тях пък коментират кои шарани е уловил Борисов - БСП и ДПС или "Станишев и Сидеров, че Местан май трудно кълве".

Снимката на Борисов е в стил на един друг бивш премиер, но от далечна Русия – настоящият президент на необятната страна – Владимир Путин, който редовно показва ловкост и поза в своите фотоси по време на лов и риболов. Двамата си приличат и по това, че разкриват не само уменията си, но и плът.

 

В коментарите под снимката на Борисов е публикувана и снимка на руския президент Владимир Путин, който позира гол до кръста с въдица.

Зам.-председателят на "Атака" Десислав Чуколов също публикува колаж "Репетиция за 5 октомври..." Според него двата шарана са Реформаторският блок и Националният фронт за спасение на България.

 

Мнозина от потребителите в социалната мрежа пък се хванаха за коментара на Борисов "Когато кълве, кълве наистина". Саумил Петканов публикува своя снимка с коментара "Като кълве, кълве изпържена", коментират от Дневник. 

Блогърът Иво Божков пък се похвали с реколтата си домати: "Когато расте, наистина расте!"

 

В отговор на подмятанията, че никой не се хвали с ракия почитателка на Божков пък публикува снимка на казан на ракия с коментар: "В Троян когато тече, наистина тече".

 

Хвалбите с улова на Борисов дадоха повод някои от потребителите на "Фейсбук" да предложат за национален химн песента "Рибна фиеста" на поп-фолк изпълнителя Валдес, в която се пее: "И ловец съм, и рибар съм".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румен Янев

    3 0 Отговор
    Кой ли му е закачил тези шарани на кукичките
  • 2 Evgeni Popov

    3 0 Отговор
    Eстествено някой водолаз
  • 3 pro

    0 0 Отговор
    Снимката е много компрометираща. Показва един жалък, непропорционален човек с грозна, голяма, обръсната (защото е плешива и бяла) глава и тесни рамене, който иска да се изкара мъж.