Last news in Fakti

12 Август, 2014 12:24 2 379 0

Кравите обичат музика (видео)

  • тромпет-
  • крави-
  • музика-
  • видео

Фермер свири на тромпет на своите крави

Музиката е нещо вълшебно. Тя омагьосва слушателя и го пренася в един различен свят на вълшебства и екстаз. Това не се отнася само за хората. В капана на музиката попадат и представители на животинското царство.

Ето един интересен видео клип, в който фермерът Дерек Клингенберк свири на тромпет на своите крави.

Клипът е вдъхновяващ и в един момент на човек му се струва, че те наистина се наслаждават на концерта, изнесен специално за тях.

Оказва се, че кравите на фермер Дерек не са единствените фенове на джаза или по-точно на тромпета. В сайтовете за видеосподеляне има доста видеоматериал как кравите се любуват на звуците на духовия инструмент.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА