Last news in Fakti

8 Септември, 2014 16:37 2 476 2

Германец едва не остана без пенис, след като го завърза за балон с хелий

  • балони-
  • бира-
  • фестивал

Той се напил по време на фестивал

Препил с бира германец направи невиждано шоу в германския град Линдау, завързвайки за пениса си балон с хелий, съобщи „Билд“.

Инцидентът се случил по време на парти в т.нар. „Фолкфест“ в града. Този фестивал дава началото на празниците на бирата в Германия и е един от предвестниците на „Октоберфест“.

Пияният 21-годишен младеж нахлул в една от палатките на фестивала, в която се провеждал купон с жива музика. Той веднага откраднал шоуто, като се качил чисто гол на сцената при музикантите.

Младежът решил, че това не е достатъчно. Искайки да впечатли дамите, той си вързал балон с хелий около мъжкото достойнство. В старанието си обаче мъжът стегнал прекалено връвта на балона и тя спряла притока на кръв към малкия му приятел, причинявайки му огромна болка.

Така се наложило присъстващите на празника да извикат спешно лекар, който да освободи пострадалия от неговия капан.

Все пак всичко се разминало без сериозни последствия: младият мъж си останал с уплахата, малко болка и сериозен махмурлук. 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дидо

    1 1 Отговор
    Че те пък германците с едни пениси са мале мале има няма 2-3 см
  • 2 Христо Ковачев

    0 0 Отговор
    ТОЯ СИГУРНО Е БИЛ ОТ ТУРСКИТЕ НЕМЦИ