Last news in Fakti

30 Октомври, 2014 15:55 1 736 1

Шефът на Apple призна, че е гей

  • тим кук-
  • apple-
  • гей

Какво може да ни донесе? Вирусът Ебола, СПИН, гонорея? Всички те имат безразборни връзки

Главният изпълнителен директор на Apple Inc. Тим Кук публично призна, че е гей. Това свое признае той направи в своят авторска колонка за Businessweek. Тим Кук отбеляза, че се гордее със своята ориентация, която не влияела на неговата кариера.

Шефът на технологичния гигант коментира, че никога не е отричал, че е гей, но никога не е говорил публично за своята нетрадиционна сексуална ориентация.

По време на цялата си кариера се опитвах да не разкривам личния си живот, но много мой колеги от Apple знаят, че аз съм гей, отбеляза Тим Кук.

Светът силно се промени през последните десетилетия и обществото като цяло стана много по-толерантно, отбеляза Кук.

Часове по-късно общинският съветник от Санкт Петербург Виталий Милонов поиска Русия да забрани на шефа на Apple да влиза в Русия

„Какво може да ни донесе? Вирусът Ебола, СПИН, гонорея? Всички те имат безразборни връзки. Да му се забрани да влиза в Русия завинаги“, поиска Милонов.

Неговото изказване съвпада с подкрепяната от Кремъл политика на насаждане на хомофобия. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ilyan

    0 0 Отговор
    Голем праз