Last news in Fakti

6 Ноември, 2014 08:54 3 167 4

Арестуваха барабаниста на AC/DC за опит за убийство (Видео)

  • ac/dc-
  • фил ръд-
  • съд-
  • убийство

Барабанистът на AC/DC е обвинен и в притежание на наркотици

Известният барабанист от култовата рок група AC/DC Фил Ръд беше арестуван по обвинения в опит за убийство, заплаха за убийство и притежание на наркотици, предаде АП.

60-годишният Ръд се появи в съдебната зала бос. Той не каза нищо пред съда, не се опита да се крие от журналистите и беше пуснат под гаранция до 27 ноември.

До изправянето пред съда се стигна след полицейски обиск в дома на знаменития барабанист в дома му в град Тауранга, намиращ се на Северния остров в Нова Зеландия.

При претърсването са били открити канабис и метаамфетамини. Полицията предприела действия срещу Фил Ръд след като получила информация. Ако бъде признат за виновен, барабанистът на AC/DC може да бъде осъден на до 10 години затвор.

Бившият мениджър на AC/DC Майкъл Броунинг заяви, че изпаднал в шок от новината. Ръд е единственият австралиец в групата. През 2003 г. той беше записан в Залата на славата на рокендрола заедно с останалите членове на AC/DC.

Ръд се премести в Нова Зеландия през 1983 г. след като напусна групата.

Новият албум на рок групата се очаква да излезе по-късно тази година. Kитаристът на AC/DC, Mалкълм Йънг, наскоро бе диагностициран с деменция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    2 0 Отговор
    Сакън.
    АС/DC е любимата ми група.
  • 2 mediator37

    0 0 Отговор
    И новозеландската полиция с опели като нашата.

    Коментиран от #4

  • 3 някой

    0 0 Отговор
    какво има общо опит за убийство и притежание на канабис???
  • 4 GRN

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "mediator37":

    Опел друг път. Австралийски Холдън.