Last news in Fakti

26 Ноември, 2014 19:43, обновена 26 Ноември, 2014 19:45 2 844 0

Барабанистът на AC/DC на косъм от затвора

  • ac/dc-
  • барабанист-
  • нова зеландия-
  • фил руд

Фил Ръд се появи 15 минути преди крайния срок, зададен от съдията

Бившият барабанист на хард рок групата AC/DC Фил Руд за малко да влезе в ареста, защото закъсня за съдебно дело в Тауранга, Нова Зеландия, съобщава Би Би Си.

Съдията подготви заповед за арест, но даде 30 минути гратисен период на 60-годишния рокаджия, след като той не се яви навреме за собственото си дело. Няколко минути по-късно, барабанистът дойде в съда.

Австралиецът е обвиняем по дело за заплаха за убийство и притежание на наркотици.

По-рано този месец рокерът се появи на първите страници с новината, че е арестуван и обвинен в поръчителство на убийство.

Обвинението беше оттеглено по-късно заради липса на достатъчно доказателства, но музикантът все още е изправен пред опасността от затвор за наркотици и заплахи за убийство.

В съда, Руд изнесе представление, намигна на медиите и барабанеше с пръсти по подсъдимата скамейка.

След като напусна бързо съда, той скочи на гърба на своя бодигард, който го занесе до колата му. 60-годишният Фил Руд беше на път и да предизвика пътен инцидент, след като рязко даде заден с колата си и се изпречи на идващ камион.

Адвокатът на Руд заяви, че клиентът му ще отрича обвинението, че е заплашвал с убийсво и описа обвинението за наркотици като "незначително".

Той обясни още, че делото се е превърнало в световна сензация и това носи "неизчислими щети" за клиента му.

AC / DC е една от групите, с най-високи продажби в историята. Руд, който живее в Нова Зеландия повече от две десетилетия, беше изхвърлен от групата през 1983 г., но се завърна през 1994 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА