22 Декември, 2014 15:02 3 735 1

Съдят сина на Джеки Чан

  • джеки чан-
  • джейси чан-
  • съд

По-рано през тази година полицията откри наркотици в неговия дом

Китайската прокуратура ще повдигне обвинения за притежание на наркотици срещу сина на актьора Джеки Чан, съобщи Би Би Си.

32-годишният Джейси Чан е обвинен, че е прикривал хора, употребяващи наркотични вещества. През август, тази година, той бе арестуван, след като полицията откри над 100 грама марихуана в неговия дом.  Ако той бъде признат за виновен по делото, е възможно да получи присъда от три години затвор.

През юни президентът на Китай Си Дзинпин призова за засилени действия за спирането на нелегалната употреба на наркотици.  В резултат на това няколко известни китайски режисьори и актьори бяха арестувани за притежание на наркотици.

Веднага след ареста на сина си, Джаки Чан се извини за случилото се, заявявайки че се чувства „тъжен“ и „засрамен“.  Китайската полиция обяви актьорът за официален посланик за контрола над наркотиците.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монго

    0 0 Отговор
    "Татко носи, мама меси, да живей труда..." А пък "посиричите", да о.ират всичко по пътя си...