20 Януари, 2015 19:09 1 809 5

ДПС търсят дестабилизация

  • дпс-
  • петър москов-
  • дестабилизация-
  • оставка

Имало разминаване на данните на МВР и действителните случаи

ДПС търсят някаква дестабилизация и връщане във властта и в управлението. Това заяви министърът на здравеопазването Петър Москов по повод поисканата му оставка от ДПС на брифинг в парламента.

Ако Местан ме обвинява в лъжа, това означава, че той обвинява всеки един от лекарите от спешна помощ в лъжа, посочи здравният министър.

Според него не всички нападнати медици са подавали оплакване и от там идва разминаването  в данните на спешните центрове и на МВР за нападенията на медици.

Москов определи исканата оставка като някак фарсово.

Факти.бг припомня, че от ДПС поискаха оставка на здравния министър заради "ксенофобските изяви и лъжите", изречени от Петър Москов , ако това не се случи партията ще започне  консултации за вот на недоверие. 
От движението посочиха, че през ноември миналата година здравният министър е заявил в парламента, че има регистрирани 225 нападения над лекари, 175 от които са извършени от роми, а по данни на МВР случаите са 17.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пенсионер

    2 0 Отговор
    човешката злоба нема граници.Местанчоцели 25 год.се редеше на държавната ясла и сега като го отлъчиха започна да злобее и да манипулира електората си като загрижен баща за децата си.
    Атези които го отгледаха ги забрави.
  • 2 onq s konq

    1 0 Отговор
    Естествено че търсят дестабилиэация,а що не и под свинята яре!:)
  • 3 mediator37

    1 0 Отговор
    Грешен ход на ДПС. Вече освен на турците, ДПС се явява защитник и на циганите.
    На следващия им конгрес очаквам млад нереализиран циганин да гърми по Местан с газов пистолет. Доган го гърмя турчин, с турски газов пистолет, с турски куршум. Дали в родината на циганите Индия произвеждат газови пистолети, че да има етническо единство между стрелец- оръжие-куршум? Дали индийският газоп пистолет ще засече, като турския? Предстои да разберем.
  • 4 Али Баба

    1 0 Отговор
    Реве на чужд гроб.Не му пука за ромите,а за гласовете им.
    Някой да е чувал за роми в Турция?Чисто и просто ги преработват по подходящ начин.
  • 5 1234

    0 0 Отговор
    В конституцията е казано,че партии на етническа основа не трябва да има,а ДПС са точно такава.Туй,че има българи в нея нищо не значи,те предателите нямат Родина.Те просто не са вече и българи,щом за пари са отишли да целуват г.за на турчина....