Last news in Fakti

24 Февруари, 2015 07:25 2 362 3

8 неща, които трябва да имате на работното си място

  • работа-
  • работно място-
  • бюро-
  • съвети-
  • неща-
  • полезни

Случвало ли ви се е да ви потрябва нещо по време на работния ден, а да няма от къде да го вземете?

Много неща могат да се случат в един работен ден. Ако искате да бъдете готови за всичко, което денят може да ви поднесе, трябва да имате тези 8 основни неща на работното си бюро по всяко време.

1. Списък на приоритетите за деня

Как ще знаеште, че си достигнали до целта си, ако не разполагате с карта? Не записвайте всичко, което трябва да направите: Ограничете се до кратък списък на важните неща, по който да се движите напред. Там можете да запишете както работните задачи, така и лични такива. Въпросът е да се съсредоточите върху основните задачи, които са от значение.

2. Резервно зарядно за телефон

Случвало ли ви се е да отидете на работа и да видите, че батерията на телефона ви не е напълно заредена, така че в края на работния ден тя е на ръба на смъртта или напълно изтощена. Наистина това не е голяма драма, но ако се случи нещо спешно и трябва да се обадите или на вас да ви се обадят? Тогава наистина е неприятно. Ето защо е добре да имате резервно зарядно на работното си място, за да се предпазите от потенциално неудобство.

3. Бутилка вода

Всички знаем, че от нас се очаква да пием повече пода, но всъщност никой не го прави. Бъдете един от най-гордите членове на Клуб хидратация като винаги имате една бутилка вода на бюрото си. Дехидратираният мозък е нещастен мозък, който се опитва да мисли ясно, но му е трудно заради липсата на течности. Така че пиенето на повече вода ще ви помогне да бъдете по-съсредоточени и продуктивни на работното си място. Наздраве за това!

4. Леки закуски

Ако работите в офис със сигурност сте заобиколени от всякакви сладки изкушения почти ежедневно. Докато една поничка или вафла от време на време няма да виубие, яденето на едно подобно нещо веднъж дневно ще съсипе вашия план за отслабване. Запасете се с леки закуски на бюрото си, така че да можете да направите нещо ако стомахът ви се разбунтува. Може да се снабдите с няколко банана или ябълки или пликче с ядки като бадеми или орехи, които ще ви усигурят здравословни мазнини и витамини, които ще дадат на тялото ви устойчива енергия.

5. Кутия с кърпички

Случвало ли ви се е да ви се докиха или да ви потече носа когато нямате кърпички наоколо? Това е доста неприятно когато сте сред хора и може да накара всеки да се почувства неудобно. Спестете си неловките моменти и се снабдете с кутия или пакетче носни кърпички.

6. Снимки в рамка

Просто, защото хората, които обичате не са с вас не значи, че не може да мислите за тях. Спомнете си, че някъде там имате половинка / деца / куче / котка / риба / змия, които ви обичат и това ще направи работните дни по-поносими. Ако се чувствате стресирани, всичко което трябва да направите е да погледнете снимката на любим човек и да се зарадвате, че ще ги видите скоро.

7. Дъвка или ментови бонбони

Салатата с лук или тиквичките с чесън може да са много вкусни, но не забравяйте, че миризмата им не е толкова хубава. Ако работите в офис, където говорите с хора, които са в непосредтвена близост до вас ще бъде добре да използвате дъвка или ментов бонбон след като сте хапнали нещо миризливо за обяд.

8. Продукти за лична хигиена / грижа за тялото

Може би е добре да имате под ръка продукти за лична хигиена като мокри кърпички, дезодорант, вода за уста в случай, че ви се наложи да излезете на среща след работа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 qwerty

    0 0 Отговор
    лично аз без компютър не мога :)
  • 2 officeboy

    0 0 Отговор
    И кутийка спортекс или дюрекс в чекмеджето, да няма издънки после....
  • 3 Ехаа

    0 0 Отговор
    къде ми е химикалката